Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Vell Group πραγματοποιεί γενική συνέλευση με θέμα την έκδοση ομολογιακού και η Σωληνουργεία Κορίνθου δημοσιεύει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

VELL GROUP: Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 15:00, στην έδρα της, Τατοΐου 112, στον δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής, με θέμα ημερησίας διάταξης: Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου υπέρ παλαιών μετόχων, μη διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για την εξειδίκευση των όρων του ομολογιακού δανείου, την έκδοση του προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Σωληνουργεία Κορίνθου δημοσιεύει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Διάφορα

* Ο κ. Παύλος Ψωμιάδης, πρόεδρος του ομίλου Ασπίς, παραθέτει σήμερα γεύμα στο ξενοδοχείο King George Palace.

* Σήμερα στις 11:00 συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα είναι στις 18:00 ομιλητής στην κοινή συνεδρίαση των διαρκών επιτροπών οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής που συνεδριάζει στο πλαίσιο του διαλόγου για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

* Ο πρόεδρος της κοινότητας Γραμματικού, κ. Νίκος Κούκης, παραθέτει σήμερα και ώρα 12:00 συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23) με θέμα ”Το Μεγάλο Σκάνδαλο: Κατασκευαστικές Εταιρείες και Οικονομικά Συμφέροντα επιβάλλουν την χωροθέτηση ΧΥΤΑ καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα πρασίνου, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνουν με εκατομμύρια ευρώ τον κρατικό προϋπολογισμό”.

* Η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, οι πρόσφατες εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς της ΝΑ. Ευρώπης, οι ευκαιρίες ανάπτυξης του κλάδου ασφάλισης μέσω του bankassurance, καθώς και οι προκλήσεις που αναφαίνονται από τις δραστηριότητες εξαγορών και συγχωνεύσεων ασφαλιστικών εταιριών στη ΝΑ. Ευρώπη τίθενται στο επίκεντρο της ημερίδας με θέμα Insurance Opportunities in Southeast Europe, που συνδιοργανώνουν η Ernst & Young Southeast Europe και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, σήμερα 6 Νοεμβρίου 2007.

Διεθνή

ΗΠΑ

-Ομιλία του προέδρου της FED.

Ευρωζώνη

- Δείκτης υπηρεσιών PMI (Οκτώβριος).

- Δείκτης τιμών παραγωγού (Σεπτέμβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Δείκτης υπηρεσιών PMI (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Δείκτης υπηρεσιών PMI (Οκτώβριος).

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v