Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Νεοχημική και Alapis ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007. Από σήμερα οι μετοχές της ΙΜΑΚΟ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 6.785.048 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα και μετά τις διαδοχικές αυξήσεις και μειώσεις της ονομαστικής αξίας της μετοχής της, οι μετοχές της ΙΜΑΚΟ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 6.785.048 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 1 παλαιά, με ονομαστική αξία μετοχής 0,32 ευρώ. Ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίστηκε η 12η/11/2007.

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 1.400 νέες (ΚΟ) μετοχές της MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της τράπεζας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 288.626.466 (KO) μετοχές.

*Το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 300.880 ομολογίες, μετατρέψιμες σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα και μετά την ισόποση μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας SATO είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την ίδια ονομαστική αξία 0,90 ευρώ ανά μετοχή.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Νεοχημική και Alapis ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 09:30, με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα.

* Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης θα έχει στις 14:00 συνάντηση με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ομιλία του μέλους της Fed, Mishkin.

- Ομιλία του μέλους της Fed, Kroszner.

- Δείκτης υπηρεσιών ISM Οκτωβρίου.

Μ. Βρετανία

- Δείκτης υπηρεσιών PMI Οκτωβρίου.

- Βιομηχανική παραγωγή Σεπτεμβρίου.

- Δείκτης αμιγούς βιομηχανικής παραγωγής Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v