Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 4.454.850 νέες μετοχές της εταιρίας J&P ΑΒΑΞ που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Η επίτροπος κ. Viviane Reding θα επισκεφθεί σήμερα την Αθήνα. Η εταιρία Aegean Airlines πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Aegean Airlines πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Δημόσια Προσφορά

Λήγει σήμερα 2 Νοεμβρίου, η δημόσια προσφορά για την εισαγωγή των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής στην κατηγορία της μεγάλης κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 4.454.850 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας J&P - ΑΒΑΞ Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 77.654.850 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 2.766.385 νέες (KO) μετοχές της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) από 245 συνολικά δικαιούχους, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και από το προσωπικό της τράπεζας, με τιμή διάθεσης μετοχής: (i) 3,90 ευρώ για 1.123.705 μετοχές και (ii) 20,61 ευρώ για 1.642.680 μετοχές. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της τράπεζας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 410.788.387 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

* Η επίτροπος κ. Viviane Reding, αρμόδια για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τα ΜΜΕ, θα επισκεφθεί την Αθήνα σήμερα, 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να συναντηθεί με μέλη καθώς και με τον πρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, για να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς της. Στο πλαίσιο του προγράμματός της, η επίτροπος θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη (στις 09:30) και με τον υπουργό Επικρατείας, κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο (στις 12:30). Τέλος, το πρόγραμμα της επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή (στις 13:00).

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 12;30 με το διοικητικό συμβούλιο του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών (Ταμείο Αλληλεγγύης).

* Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Δημήτρης Κοντός, συμμετέχει στο τριήμερο Φόρουμ (31/10 έως 2/11) που διοργανώνει στη Λισαβόνα η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) σε συνεργασία με την πορτογαλική προεδρία με θέμα ”Αξιοπρεπής Εργασία για μια Δίκαιη Παγκοσμιοποίηση”, εκπροσωπώντας τον υπουργό, κ. Βασίλειο Ν. Μαγγίνα.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία ανεργίας εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα (Οκτώβριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας (Οκτώβριος).

Γαλλία

- Δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας (Οκτώβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης κατασκευαστικής δραστηριότητας (Οκτώβριος).

Σάββατο 3/11

Διάφορα

* Οι ”μηχανισμοί εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών στην Ελλάδα” θα αποτελέσουν κεντρικό θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 9.30 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ”ATHENS IMPERIAL HOTEL”, στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v