Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μινωικές Γραμμές και ΟΛΠ παραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις. Επίσης, ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, θα μιλήσει στις 10.30 στη Βουλή, με θέμα ”Οικολογικές πολιτικές στην Ελλάδα σε συνθήκες φαινομένου θερμοκηπίου”.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, 25ης Αυγούστου 17, Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα ημερησίας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 39 παρ. 3 και του άρθρ. 17 του καταστατικού της εταιρίας, με την προσθήκη πρόβλεψης καθορισμού του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ως αρμόδιου για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, με την επιφύλαξη των άρθρων 8 και 9 του ν. 3156/2003.

ΟΛΠ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, αίθουσα εκδηλώσεων Μεγάρου Διοίκησης ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Τροποποίηση διατάξεων του Καταστατικού του ΟΛΠ Α.Ε., εναρμόνισή του στις διατάξεις του Ν. 3604/07.

2. Εκλογή νέου Δ.Σ. ΟΛΠ Α.Ε.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, θα μιλήσει στις 10.30 στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέκου Αλαβάνου, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων -όπως γίνονται πάντοτε αυτές οι συζητήσεις- με θέμα ”Οικολογικές πολιτικές στην Ελλάδα σε συνθήκες φαινομένου θερμοκηπίου”.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στις 20.00.

* Το Ελληνικό Συμβούλιο του Association of International Acountants και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (Σ.Ε.Ο.ΔΙ)

πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΙ

και οι επιπτώσεις της στον δανεισμό των επιχειρήσεων. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 17:00 στο ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL.

* Έκθεση με θέμα τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παρουσιάζουν στο αεροδρόμιο η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Η έκθεση ”Renewables - Made in Germany” θα βρίσκεται από την 1η έως την 25η Νοεμβρίου 2007 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης του αεροδρομίου (Επίπεδο Αναχωρήσεων/Είσοδος 3) και θα είναι ανοικτή για το κοινό όλο το 24ωρο.

* Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, θα βρίσκεται σήμερα 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, στην Πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος (Σεπτέβριος).

- Στοιχεία προσωπικών δαπανών (Σεπτέμβριος).

- Αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης (Σεπτέμβριος).

- Δομικός αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης (Σεπτέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας (εβδομάδα).

- Δείκτης τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Οκτώβριος).

- Πωλήσεις οχημάτων (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ομιλία μέλους ΕΚΤ κ. Weber (18:00).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας (Οκτώβριος).

- Δείκτης λιανικών πωλήσεων CBI (Οκτώβρίος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v