Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Intralot πραγματοποιεί παρουσίαση στην ΕΘΕ, ενώ η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Γενική Συνέλευση. Οι μετοχές των Αθηνά, Κατσέλης, Marfin Egnatia Bank, Περσεύς, Πειραιώς Leasing και Regency μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”. Αποτελέσματα 9μήνου από Πειραιώς - Τιτάνα. Ξεκινά η δημόσια προσφορά για Τέρνα Ενεργειακή. Συνέντευξη Α. Βγενόπουλου. Απόφαση FED για επιτόκια.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 36.530 νέες (KO) μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου. Συνολικά ασκήθηκαν δικαιώματα προαιρέσεως αγοράς για 36.530 μετοχές από 55 δικαιούχους σε τιμή διάθεσης μετοχής € 5,59. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ” που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 562.339.639 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, ξεκινά η δημόσια προσφορά για την εισαγωγή των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής στην κατηγορία της μεγάλης κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το εύρος της τιμής διάθεσης ορίστηκε μεταξύ των 9,76 και 11,7 ευρώ.

--Οι αλλαγές στις κατηγορίες διαπραγμάτευσης

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 30/10/2007 και κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ”ΑΘΗΝΑ” μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”.

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 30/10/2007 και κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ”ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.” μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”.

* Από σήμερα κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 30/10/2007 και κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της ”MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”.

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 30/10/2007 και κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”.

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 30/10/2007 και κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜ/ΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ” μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”.

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 30/10/2007 και κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ”REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.” μεταφέρονται στην ”Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών”.

Γενικές συνελεύσεις

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ: Τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, 19ο. χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, στην Παιανία, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων που καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Π. της εταιρικής χρήσης 2007 (01.07.2006 - 30.06.2007) με τις επ αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσεως 01.07.2006 έως 30.06.2007. 3. Έγκριση διανομής των κερδών και λήψη απόφασης περί του χρόνου διαθέσεως των μερισμάτων των κερδών της χρήσεως 01.07.2006 έως 30.06.2007. 4. Έγκριση αμοιβών και μισθών που χορηγήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την χρήση 01.07.2006 έως 30.06.2007 και προέγκριση αμοιβών και μισθών των προαναφερομένων για τη χρήση 01.07.2007-30.06.2008. 5. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών λογιστών για τη χρήση 01.07.2007 έως 30.06.2008. 6. Διανομή αφορολόγητων αποθεματικών από αφορολόγητα έσοδα.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Intralot πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Τιτάν και Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, με αφορμή σημαντικές εξελίξεις στην Marfin Popular Bank και την Marfin Investment Group, παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, σήμερα στις 10 το πρωί, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β΄. Στις 10.30, θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη.

* Στο πλαίσιο των ασκήσεων που διεξάγει σε τακτική βάση ο ΔΑΑ, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), διοργανώνει σήμερα στις 10:00, την Άσκηση Ετοιμότητας Περιορισμένης Κλίμακας 2007 ”Ατύχημα Αεροσκάφους στον Αερολιμένα”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Συνεδριάζει η FED για τα επιτόκια

- Επίπεδο απασχόλησης σύμφωνα με το ινστιτούτο ADP (Οκτώβριος).

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (εξάμηνο).

- Στοιχεία προσωπικής κατανάλωσης (εξάμηνο).

- Δομικός αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης (εξάμηνο)

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης PMI Chicago (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Οκτώβριος).

- Βιομηχανική εμπιστοσύνη (Οκτώβριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης επιχειρηματικού κλίματος (Οκτώβριος).

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Οικονομική εμπιστοσύνη (Οκτώβριος).

- Ομιλία μέλών ΕΚΤ κ. Constancio και κ. Weber.

Γαλλία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Οκτώβριος).

- Τιμές παραγωγού (Σεπτέμβριος).

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις (Σεπτέμβριος).

Ελβετία

- Δείκτης KOF Leading Indicator (Οκτώβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης Gfk (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v