Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μέτοχοι της Μυτιληναίος καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση, με βασικό θέμα την έκδοση νέων μετοχών με αντίστοιχη μείωση ονομαστικής αξίας (split), σε αναλογία 14 νέες μετοχές για κάθε 10 παλαιές. Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007, ενώ η εταιρία Byte πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Δημόσια Πρόταση

Η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Dionysos Leisure για την απόκτηση των μετοχών της Regency Entertainment, που έληγε σήμερα, παρατείνεται με απόφαση δικαστηρίου για 20 ημέρες.

Γενικές Συνελεύσεις

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τριπλής συγχώνευσης και την εντυπωσιακή πορεία της μετοχής, οι μέτοχοι της Μυτιληναίος καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση, στις 30/10/2007, στις 13:00 στην έδρα της εταιρίας, Πατρόκλου 5-7, στο Μαρούσι Αττικής, με βασικό θέμα την έκδοση νέων μετοχών με αντίστοιχη μείωση ονομαστικής αξίας (split), σε αναλογία 14 νέες μετοχές για κάθε 10 παλαιές.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από τον νόμο απαρτίας, η α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12/11/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 και η β΄ επαναληπτική στις 26/11/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έκδοση νέων μετοχών με αντίστοιχη μείωση ονομαστικής αξίας (split) και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού για σκοπούς στρογγυλοποίησης της νέας ονομαστικής αξίας των μετοχών. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. 2. Τροποποίηση των άρθρων 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 20, 21, 22, 23, 26, 28, 30, 31, 33 του Καταστατικού της εταιρίας προς εναρμόνιση τους με τις ισχύουσες διατάξεις του κ.ν.2190/190 και εν γένει της ισχύουσας νομοθεσίας περί ανωνύμων εταιρειών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Byte πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Αύγουστος).

Διάφορα

* Σήμερα στις 11.00, συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου, η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας θα συμμετάσχει στη Διυπουργική Διάσκεψη για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργανώνει η Διάσκεψη Ασίας-Ευρώπης (ASEM-The Asia European Meeting) στο Πεκίνο της Κίνας στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2007.

* Ολοκληρώνεται σήμερα το ο 6ο Συνέδριο ”Τουρισμός & Ανάπτυξη”, με θέμα: ”Η δυναμική των αλλαγών στον παγκόσμιο τουρισμό. Πόσο μας επηρεάζουν; Ποια είναι η αντίδρασή μας;”, που οργανώνει ο ΣΕΤΕ, στο ξενοδοχείο HILTON ATHENS.

* Ολοκληρώνεται σήμερα 30 Οκτωβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Intercontinental το 9ο ετήσιο συνέδριο Greek ICT Forum που διοργανώνεται υπό την θεσμική αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, αλλά και την αιγίδα των Υπουργείων, Γενικών Γραμματειών, Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων που έχουν άμεση σχέση με την ”Ψηφιακή Ελλάδα”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης καταναλωτική εμπιστοσύνη (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ομιλία μελών της ΕΚΤ κ. Weber και κ. Liikanen.

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Οκτώβριος).

Ελβετία

- Δείκτης κατανάλωσης UBS (Σεπτέμβριος).

Ιταλία

- Δείκτης τιμών παραγωγού (Σεπτεμβρίου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v