Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias και Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνουν σήμερα τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης της Vivartia. Αλλαγές στο Γενικό Δείκτη. Ξεκινά η αύξηση κεφαλαίου της Γενικής Τράπεζας. Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία για το μήνα Σεπτέμβριο.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias και Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007.

Αύξηση κεφαλαίου

Ξεκινά σήμερα η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου της Γενικής Τράπεζας η οποία θα διαρκέσει έως και την 12/11/2007, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος ορίζεται από την 29/10/2007 έως και την 06/11/2007.

Εταιρικές πράξεις

* Με απόφαση του Χ.Α, οι μετοχές της Εθνικής Ασφαλιστικής μεταφέρονται στην ’Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών’.

* Με απόφαση του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας UNISYSTEMS μεταφέρονται στην ’Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών’.

* Με απόφαση του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ μεταφέρονται στην ’Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών’

* Με απόφαση του Χ.Α., αίρεται η αναστολή των μετοχών της εταιρίας VIVARTIA και μεταφέρονται στην ’Κατηγορία Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών

* Οι μετοχές Vivartia και Εθνική Ασφαλιστική αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθιστούνται από τις μετοχές Παντεχνική και Axon Συμμετοχών με στάθμιση 100%.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 58.387.939 δικαιώματα (ΓΤΕΔ) της Γενικής Τράπεζας, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 29/10/2007 έως και 6/11/2007, με κωδικό ISIN GRX002003028, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος € 1,42. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 29/10/2007 έως και 12/11/2007.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα κλείσει σήμερα, και ώρα 18.00, τις εργασίες του 9ου Ετήσιου Συνεδρίου Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών (Greek ICT Forum), που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Συνέδρια

* Ο ΣΕΤΕ οργανώνει το 6ο Συνέδριο ”Τουρισμός & Ανάπτυξη”, με θέμα: ”Η δυναμική των αλλαγών στον παγκόσμιο τουρισμό. Πόσο μας επηρεάζουν; Ποια είναι η αντίδρασή μας;”. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο HILTON ATHENS.

* Πραγματοποιείται στις 29 & 30 Οκτωβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Intercontinental το 9ο ετήσιο συνέδριο Greek ICT Forum που διοργανώνεται υπό την θεσμική αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, αλλά και την αιγίδα των Υπουργείων, Γενικών Γραμματειών, Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων που έχουν άμεση σχέση με την ”Ψηφιακή Ελλάδα”.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Σεπτέμβριος).

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Ομιλία μέλους ΕΚΤ κ. Gonzalez-Paramo.

Γερμανία

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Προσφορά χρήματος M4 (Σεπτέμβριος).

- Καταναλωτική πίστη (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v