Η ατζέντα της Τετάρτης

H Ιntralot και η Vell Group, πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις, με βασικό θέμα, για τη μεν πρώτη, την έκδοση και δωρεάν διανομή νέων μετοχών και για τη δεύτερη, την έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές Ομολογιακού Δανείου υπέρ παλαιών μετόχων, μη διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α. Η εταιρία Ηλεκτρονική Αθηνών πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

VELL INTERNATIONAL GROUP: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, Τατοΐου 112, 2ος όροφος, στο Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές Ομολογιακού Δανείου υπέρ παλαιών μετόχων, μη διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την εξειδίκευση των όρων του Ομολογιακού Δανείου, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Α’ Επαναληπτική Συνεδρίαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στο ”Πολιτιστικό Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS”, Πάρνωνος 10, Μαρούσι Αττικής (τυχόν Β’ Επαναληπτική Συνεδρίαση θα γίνει την 05/11/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στον ίδιο ως άνω τόπο), με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών περιλαμβανομένου και υπολοίπου κερδών εις νέον (προηγουμένων χρήσεων), και αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας.

2. Έκδοση και δωρεάν διανομή νέων μετοχών στους παλαιούς μετόχους κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο, κατόπιν αυξήσεως του συνολικού αριθμού των μετοχών της Εταιρείας δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας τους.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου.

4. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών και τεχνικών θεμάτων που σχετίζονται με την ανωτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και την έκδοση νέων μετοχών και την αντιμετώπιση τυχόν κλασματικών υπολοίπων.

5. Καθορισμός του συνολικού αριθμού των προς διάθεση, κατά το τρέχον έτος 2007, Δικαιωμάτων Προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρείας του Προγράμματος ΙΙ (όπως αυτό εγκρίθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων της 04.05.2005 και 22.09.2006 και ισχύει), σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στο άρθρο 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για τη ρύθμιση των σχετικών λεπτομερειών.

6. Ανακοίνωση στοιχείων για την αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με την από 04.05.2006 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 352.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΝΤΙΟΝΙΚ”, που προέκυψαν από μετατροπή 32 ομολογιών, με τιμή μετατροπής 0,91 € ανά μετοχή. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 25.420.986 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της ”ΝΤΙΟΝΙΚ” στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 486 ομολογίες, μετατρέψιμες σε (ΚΟ) μετοχές.

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Ηλεκτρονική Αθηνών πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Διάφορα

Η Κυβερνητική Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 10 το πρωί, με θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Συνεντεύξεις

Η εταιρία Maersk Line η οποία δραστηριοποιείται στο κλάδο του container shipping, παραθέτει Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 ετών παρουσίας της, στην Ελλάδα.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Σεπτέμβριος).

- Ομιλία μέλους FED κ. Kroszner.

- Ομιλία Αμερικανού Υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Αύγουστος).

- Δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα της βιομηχανίας (Οκτώβριος).

- Δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα των υπηρεσιών (Οκτώβριος).

- Ομιλία Προέδρου ΕΚΤ κ. Trichet και μέλους ΕΚΤ κ. Γκαργκάνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v