Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Συνεδριάζει το ΔΣ του ΟΠΑΠ προκειμένου να εκλέξει τον Χρ. Χατζηεμμανουήλ στη θέση του προέδρου και του διεθύνοντος συμβούλου του οργανισμού, ενώ η εταιρία Πλαίσιο πραγματοποιεί παρουσίαση στην ΕΘΕ. Από σήμερα, οι μετοχές της ”Γενικής Τράπεζας” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Παρουσιάσεις

Η εταιρία Πλαίσιο πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Εταιρικές Πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της ”Γενικής Τράπεζας” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 52.549.145 νέων κοινές ονομαστικές μετοχών, σε αναλογία 9 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές και τιμή διάθεσης εκάστης 4 ευρώ.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 29/10/2007 έως και 12/11/2007 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο Χ.Α. ορίζεται από 29/10/2007 έως και 06/11/2007.

Το πρώτο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 23/10/2007, ορίζεται ως εξής: +30% στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α. (22/10/2007): 6,42 ευρώ και –30% στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης: € 5,28.

* Από σήμερα και μετά την ισόποση μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας ”INTERINVEST ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την ίδια ονομαστική αξία 2,00 ευρώ ανά μετοχή.

Διάφορα

* Με την ευκαιρία της 23ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού ”PHILOXENIA 2007”, η Διοίκηση της HELEXPO, θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου, στις 11:00, στην αίθουσα 6 του Συνεδριακού Κέντρου Ι.ΒΕΛΛΙΔΗΣ.

* O Πρόεδρος της εταιρίας ”Δυναμική Χρηματιστηριακή”, κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, παραθέτει γεύμα – παρουσίαση με θέμα: ” Πρακτικές συνέπειες εφαρμογής της MiFID”.

* Συνεδριάζει το ΔΣ του ΟΠΑΠ προκειμένου να εκλέξει τον Χρ. Χατζηεμμανουήλ στη θέση του προέδρου και του διεθύνοντος συμβούλου του οργανισμού.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ομιλία Αμερικανού Υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

Ευρωζώνη

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Αύγουστος).

- Ομιλία μέλους ΕΚΤ κ. Liikanen.

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Σεπτέμβριος).

Ιταλία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Οκτώβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης βιομηχανικών εξελίξεων CBI (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v