Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ - MODA BAGNO, πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικό θέμα ημερησίας διάταξης τη λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού. Στις 11:00 συνεδρίαση του Εθνικού Συμβολίου ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Ξεκινάει σήμερα η Εβδομάδα Ενέργειας του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενική συνέλευση

Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ - MODA BAGNO: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, Αναπαύσεως 50, στο Χαλάνδρι Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού, όπως εμφανίζεται στο λογαριασμό ”Αποθεματικό υπέρ το άρτιο”, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Λήψη απόφασης για τη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών (split) στο 1/3, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών & δωρεάν διανομή αυτών στους μετόχους σε αναλογία 2 νέων για κάθε μία παλαιά μετοχή.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης τιμών κατηγοριών έργων και κόστους κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (εννεάμηνο).

Διάφορα



* Πραγματοποιείται σήμερα 22 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο ”ΠΑΡΚ”, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, συνεδρίαση του Εθνικού Συμβολίου ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ με θέματα συζήτησης: ”Προϋπολογισμός - Ασφαλιστικό – Εισοδηματικά Δράσεις και Προοπτικές”. Οι Εκτελεστικές Επιτροπές των δύο Τριτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων θα συζητήσουν μέτρα και δράσεις για την από κοινού αντιμετώπιση – διεκδίκηση και περιφρούρηση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

* Το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) οργανώνει εφέτος, για πρώτη φορά, την Εβδομάδα Ενέργειας. Με επίκεντρο το Ίδρυμα Ευγενίδου, όπου στεγάζεται το γνωστό Πλανητάριο, η ”Εβδομάδα Ενέργειας” η οποία ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007, καλύπτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων σε όλη σχεδόν την ενεργειακή θεματολογία.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ομιλία μέλους FED κ. Kroszner

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v