Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο Πρωθυπουργός αναχωρεί για τη Λισαβόνα όπου θα συμμετάσχει στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Ο κ. Χατζηγάκης θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης της Κίνας κ. Hao Chiyong. Εξάλλου, η διοίκηση της Groupama Φοίνιξ παραθέτει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ”Divani Caravel”.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Συνεντεύξεις

Η διοίκηση της Groupama Φοίνιξ παραθέτει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12:00 στο ξενοδοχείο ”Divani Caravel” αίθουσα ”Μακεδονία”.



Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει σήμερα για τη Λισαβόνα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα είναι στις 10.00, ομιλητής στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με αντικείμενο το διάλογο για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

* O Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης θα παραστεί στις 10.00, στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, που γίνεται στο Ξενοδοχείο ”ATHENS –IMPERIAL” (Αχιλλέως & Αλεξάνδρου–Πλατεία Καραϊσκάκη) και θα απευθύνει χαιρετισμό.

* O Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του ΥΜΕ κ Γιώργος Αναστασόπουλος έχει στις 13.00, συνάντηση γνωριμίας με τους διαπιστευμένους συντάκτες του Υπουργείου.

* Στις 10:00 π.μ., ο κ. Χατζηγάκης θα δεχθεί στο Υπ. Δικαιοσύνης τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης της Κίνας κ. Hao Chiyong, ενώ στις 14:00 μ.μ. θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Κινέζου Υφυπουργού και της εξαμελούς αντιπροσωπείας που θα τον συνοδεύει.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Σεπτέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας (εβδομάδα).

- Βιομηχανικός δείκτης Philadelphia Fed Οκτωβρίου.

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Αύγουστος).

- Κατασκευαστικές εκροές (Αύγουστος).

Μεγάλη Βρετανία

- Λιανικές πωλήσεις (Σεπτέμβριος).

- Δημόσια οικονομικά (Σεπτέμβριος).

- Δημόσιος τομέας καθαρού δανεισμού (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης προσφοράς χρήματος M4 (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v