Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Reverse split σε αναλογία 1ν/3π, τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και την παράλληλη αύξηση με καταβολή μετρητών, καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Ιντεάλ στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση. Συνέντευξη Τύπου από την Alpha Ασφαλιστικής στις 12:00.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΓΕΝ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:30, στην έδρα της εταιρίας, 18ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Μετατροπή των μετοχών της εταιρίας σε ονομαστικές με αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 5 και 6 του καταστατικού της.

2. Τροποποίηση της παρ. 2 του άρθρου 9, της παρ. 1 του άρθρου 15 και της παρ. 1 του άρθρου 20 του καταστατικού της εταιρίας. 3. Ανακοινώσεις και προτάσεις.

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ: A’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 15:00 και 16:00 αντίστοιχα, στα γραφεία της εταιρίας, Κρέοντος 25, στo Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας, με συνένωση μετοχών (reverse split) κατ’ αναλογία και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Περιορισμός προνομίων των προνομιούχων άνευ δικαιώματος ψήφου μετοχών με κατάργηση του δικαιώματος απόληψης σωρευτικού μερίσματος για όλες τις χρήσεις, παρελθούσες και μελλοντικές, κατ εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 5 εδ. 3 του Ν. 2190/1920 και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.

5. Έγκριση της συνταχθείσας έκθεσης του Δ.Σ., σύμφωνα με την πρόβλεψη της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του Ν. 3016/2002 (και του άρθρου 289 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών).

6. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρείας (stock option plan) σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή/και στελέχη της εταιρείας, καθώς και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή/και στελέχη των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, μέχρι ανώτατου ορίου 10% επί του συνόλου των μετοχών μετά την αύξηση.

7. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων.

---Συνεντεύξεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Alpha Ασφαλιστικής, παραθέτουν στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα ”Ολυμπία” στην Αίγλη Ζαππείου για την παρουσίαση του νέου εταιρικού ονόματος.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισροών-εκροών στη γεωργία-κτηνοτροφία (Αύγουστος).

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 11.30 με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο. Στις 14.30, ο Υπουργός θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου το Σχέδιο Νόμου για τη Σύσταση του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής.

* Ειδική συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, στις 11:30, με τους προέδρους των οκτώ μεγάλων Νομοπαρασκευαστικών Επιτροπών για την αναμόρφωση των Βασικών Κωδίκων της Εθνικής μας Νομοθεσίας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Έναρξη νέων κατοικιών(Σεπτέμβριος).

- Οικοδομικές άδειες (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED.

- Ομιλία πρώην προέδρου της FED κ. Greenspan.

Μεγάλη Βρετανία

- Επιδόματα ανεργίας (Σεπτέμβριος).

- Μέσα εισοδήματα Ιουνίου - Αυγούστου.

- Δημοσίευση πρακτικών (3-4/10) της ΒοΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v