Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ξεκινά σήμερα 16 Οκτωβρίου 2007 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Εθνικής Τράπεζας για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίες δεν βρίσκονται στη κυριότητά της, έναντι του ποσού των 5,50 ευρώ ανά μετοχή. Δημοπρασία 10ετούς ομολόγου ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

---Δημόσια Πρόταση

Ξεκινά σήμερα 16 Οκτωβρίου 2007 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Εθνικής Τράπεζας για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίες δεν βρίσκονται στη κυριότητά της, έναντι του ποσού των 5,50 ευρώ ανά μετοχή.

---Δημοπρασία ομολόγου

Σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Ομολόγων του ελληνικού δημοσίου σε άυλη μορφή, δεκαετούς διάρκειας (επανέκδοση), σταθερού επιτοκίου 4,30% ετησίως και λήξης 20 Ιουλίου 2017. Το προς δημοπράτηση ποσό είναι 1.500 εκατ. ευρώ.

Διάφορα

* Σήμερα στις 11:00 θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου η κυβερνητική επιτροπή για θέματα που αφορούν στο υπουργείο Εξωτερικών.

* Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης θα δεχτεί στις 13:00 μ.μ. τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα παραστεί στις 19:00 στη συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του ΣΕΒ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

- Καθαρές εισροές επενδύσεων χαρτοφυλακίου (Αύγουστος).

- Δείκτης αγοράς κατοικίας NAHB (Οκτώβριος).

- Ομιλία του υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης οικονομικού κλίματος ZEW (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Δείκτης οικονομικού κλίματος ZEW (Οκτώβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v