Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Έξι ελληνικές εταιρίες (Euromedica, Axon, Ρόκας, Forthnet, ΕΧΑΕ, Κλουκίνας - Λάππας) συμμετέχουν στο Annual Pan European Small/Mid Cap Conference 2007 που διοργανώνει η Citigroup σήμερα, 15 Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Η Coca Cola πραγματοποιεί Γ.Σ. με θέμα τη διάθεση δωρεάν μετοχών σε αναλογία μία νέα για κάθε δύο παλαιές.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

COCA COLA: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 10:00, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στα Village Cinemas στην αίθουσα Gold Class (3ος όροφος), Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση λογαριασμού ”διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον” και με έκδοση νέων μετοχών και διανομή μίας νέας μετοχής για κάθε δύο υπάρχουσε μετοχές.

2. Τροποποίηση του άρθρου 3 και κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας.

EUROBANK PROPERTIES: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 10:00, Φιλελλήνων 10, 6ος όροφος, στο αμφιθέατρο της EFG EUROBANK ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, στην Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αντικατάσταση του ορκωτού εκτιμητή και ορισμός αναπληρωτή ορκωτού εκτιμητή για την εταιρική χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους.

2. Έγκριση απόκτησης ακινήτων κατά το άρθρο 10 του Κ.Ν. 2190/1920. 3. Έγκριση και προέγκριση συμβάσεων κατά το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

4. Διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών που θα προκύψουν από την από 3/9/2007 αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σε εργαζόμενους εταιριών του ομίλου της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias.

Παρουσιάσεις

- Έξι ελληνικές εταιρίες (Euromedica, Axon, Ρόκας, Forthnet, ΕΧΑΕ, Κλουκίνας - Λάππας) συμμετέχουν στο Annual Pan European Small/Mid Cap Conference 2007 που διοργανώνει η Citigroup σήμερα, 15 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Διάφορα

* Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διακοινοβουλευτική σύνοδο της διαδικασίας συνεργασίας νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP), η οποία θα λάβει χώρα στη Βάρνα της Βουλγαρίας σήμερα 15 Οκτωβρίου.

* Οι πρόεδροι του Επαγγελματικού και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης και Σωτήριος Μαγόπουλος, παραχωρούν κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την ταξινόμηση των επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης στα μητρώα των επιμελητηρίων και τις πρόσφατες ενέργειες του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του ΕΕΘ Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος.

* Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ), διοργανώνει σήμερα αύριο, 15 και 16 Οκτωβρίου 2007 την ευρωμεσογειακή σύνοδο κορυφής 2007 των οικονομικών και κοινωνικών επιτροπών και παρόμοιων θεσμών στην Αθήνα.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης Μεταποίησης Empire (Οκτώβριος).

- Ομιλία του υπουργού Οικονομικών κ. Paulson.

Ευρωζώνη

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ κ. Weber.

Ιταλία

- Ανακοίνωση του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

Ιαπωνία

- Βιομηχανική παραγωγή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v