Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Το Χ.Α. προέβη στην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας VIVARTIA. Από σήμερα παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 86.118 ίδιες μετοχές της ΑΘΗΝΑ, οι οποίες ακυρώνονται, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 24.864.000 νέες μετοχές της ”Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν.ΣΙΜΟΣ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα 11/10/2007, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο Αθηνών προέβη στην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας VIVARTIA, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία του επενδυτικού κοινού μέχρις ότου δημοσιοποιηθούν σαφή και επαρκή στοιχεία του νέου επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας.

* Από σήμερα παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 86.118 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΘΗΝΑ”, οι οποίες ακυρώνονται. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 49.152.904 (ΚΟ) μετοχές νέας ονομαστικής αξίας € 0,80.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 24.864.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρείας ”Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν.ΣΙΜΟΣ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρείας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 37.296.000 (ΚΟ) μετοχές.



Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, στις 10 το πρωί, θα έχει συνεργασία με την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

* Η Επίτροπος, κυρία Viviane Reding, αρμόδια για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τα ΜΜΕ, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο της Ομάδας των Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών (ΕRG), που οργανώνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στις 11 και 12 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο ”King George”.

Η προγραμματισμένη για τις 16:00 Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Κing George θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, λόγω καθυστέρησης της πτήσης της Επιτρόπου Reding. Στη Συνέντευξη Τύπου θα παραστεί και ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης.

* H Hellenic Seaways πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.30 π.μ. τα εγκάνια του νέου Επιβατηγού/Οχηµαταγωγού πλοίου της εταιρίας Αριάδνη. Την τελετή εγκαινίων θα τιµήσει µε την παρουσία του

ο Υπουργός Εµπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Βουλγαράκης.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση για το εμπορικό ισοζύγιο (Αύγουστος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας (εβδομάδα).

- Ομιλία μέλους Fed κ. Kroszner

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (εξάμηνο).

- Δημοσίευση μηνιαίας έκθεσης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Οκτώβριος).

- Δημοσίευση προέδρου ΕΚΤ κ. Trichet

- Ομιλία μελών ΕΚΤ κ.κ. Juncker, Gonzalez-Paramo, Hurley

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v