Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Πετζετάκις πραγματοποιεί επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ημερησίας διάταξης την έκδοση τριών μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρίας και την τροποποίηση του άρθρου 23 παρ. 1 του καταστατικού της.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενική συνέλευση

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της, 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Μαρκόπουλου, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο οδικό άξονα, στην Παιανία Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έκδοση τριών μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρίας στα πλαίσια του από 28/6/2007 δεσμευτικού προσυμφώνου μεταξύ αφενός μεν της εταιρίας και του βασικού της μετόχου, αφετέρου δε εταιριών επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού.

2. Τροποποίηση του άρθρου 23 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας περί διορισμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας στα πλαίσια του από 28/6/2007 δεσμευτικού προσυμφώνου μεταξύ αφενός μεν της εταιρίας και του βασικού της μετόχου, αφετέρου δε εταιριών επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δημοσιοποίηση στιγμιότυπων από τη συνεδρίαση της FOMC της 18ης Σεπτεμβρίου.

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Αύγουστος).

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Αύγουστος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v