Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Από σήμερα οι μετοχές της Πετρόπουλος είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το προμέρισμα χρήσης 2007, ποσού 0,12 ευρώ ανά μετοχή. Παράλληλα, οι μετοχές της Καλπίνης Σίμος διαπραγματεύονται χωρίς στο δικαίωμα στις δωρεάν μετοχές από το πρόσφατο split και εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές της ΕΤΕ από την ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή προμερίσματος

Πετρόπουλος: 0,12 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της ”Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ-Ν. ΣΙΜΟΣ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,40 και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 24.864.000 νέες (ΚΟ) μετοχές, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίστηκε η 11/10/2007.

*Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 350.000 νέες (KO) μετοχές της ”EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στο προσωπικό της Τράπεζας. Στις 04/10/2007, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 475.637.219 (ΚΟ) μετοχές.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Αύγουστος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας (εβδομάδα).

- Ομιλία προέδρου FED κ. Mishkin

- Ομιλία προέδρου FRB κ. Dallas Fisher

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Οκτώβριος).

- Σύσκεψη ΕΚΤ

- Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΕΚΤ κ. Trichet

Μεγάλη Βρετανία

- Ανακοίνωση επιτοκίων (Οκτώβριος).

- Σύσκεψη κεντρικής Τραπέζης, μέρα δεύτερη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v