Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Λαν-Νετ πραγματοποιεί επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση, με θέμα ημερησίας διάταξης Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και ενοποιημένων) της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2006 έως 31 Δεκεμβρίου 2006. Επίσης, η εταιρία Πετρόπουλος πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ημερησίας διάταξης την έγκριση διανομής και καταβολής προμερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

- Σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 8.273.173 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”VIVARTIA Α.B.Ε.Ε. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”, που προέκυψαν από μετατροπή 2.980 ομολογιών, με τιμή μετατροπής 18,01 € ανά μετοχή. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 81.578.722 (ΚΟ) μετοχές.

- Σύμφωνα με την αριθ. 556/11.09.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 40.495 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ALTEC A.B.E.E.”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

- Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 11.787.930 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”LAVIPHARM A.E.” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 51.081.030 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ εκάστης.

- Από σήμερα, επαναδιαπραγματεύονται οι 24.956.646 (ΚΟ) μετοχές ονομαστικής αξίας € 0,30, της εταιρίας ”ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.” και εντάσσονται προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Επιτήρησης. Η τιμή έναρξης επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών θα είναι € 0,99.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα κηρύξει στις 9.30, την έναρξη των εργασιών του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM FORUM 2007 ”Building High Performing Organizations in Europe”), που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Γενικές συνελεύσεις

ΛΑΝ – ΝΕΤ: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρείας και ενοποιημένων) της χρήσης από 1 Ιανουαρίου 2006 έως 31 Δεκεμβρίου 2006, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Eγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ΚΝ 2190/20, για τη χρήση από 1 Ιανουαρίου 2006 έως 31 Δεκεμβρίου 2006, και έγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσδιορισμός αμοιβών και αποζημιώσεων προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα εταιρική χρήση από 1 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Δεκεμβρίου 2007.

3. Λοιπές εγκρίσεις. Ανακοινώσεις.

4. Aπαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της Εταιρείας και τις Οικονομικές Καταστάσεις (Εταιρείας και ενοποιημένων) για την χρήση από 1 Ιανουαρίου 2006 έως 31 Δεκεμβρίου 2006.

Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, Ιερά οδός 96, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση διανομής και καταβολής προμερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

2. Τροποποίηση των άρθρων 9 και 18 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί εξουσιών της Γενικής Συνέλευσης μετόχων και εξουσιών του Διοικητικού Συμβουλίου για έκδοση ομολογιακών δανείων.

3. Τροποποίηση άρθρου 17 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Διάφορες ανακοινώσεις

Διεθνή

ΗΠΑ

- Επικείμενες πωλήσεις κατοικιών (Αύγουστος).

- Ομιλία του μέλους της Fed, Fisher.

Ευρωζώνη

- Δείκτης τιμών παραγωγού (Αύγουστος).

- Ποσοστά ανεργίας (Αύγουστος).

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ, Juncker.

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης κατασκευών (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v