Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Προοδευτική, πραγματοποιεί σήμερα 2η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 1.832 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”SCIENS” που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

Γενική συνέλευση

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 2η Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στο Ξενοδοχείο PARK, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας: α. Με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190 / 1920. β. Με την καταβολή μετρητών ή εισφορά σε είδος ή σε συνδιασμό και των δύο και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην Εταιρεία νέων στρατηγικών επενδυτών. γ. Με την κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της Εταιρείας και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ των πιστωτών της Εταιρείας των οποίων θα κεφαλαιοποιηθούν οι απαιτήσεις.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας

3. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των διαδικαστικών θεμάτων της αύξησης και δη των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το ΧΑ και την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., τη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ και κάθε σχετικού θέματος.

Διάφορα

* Ο Επίτροπος κ. Andris Piebalgs, αρμόδιος για τα θέματα Ενέργειας, θα επισκεφθεί σήμερα την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην πρώτη Διάσκεψη της Ενεργειακής Κοινότητας για την προσέλκυση επενδύσεων στα Βαλκάνια, που οργανώνεται από την Ενεργειακή Κοινότητα.

O κ. Piebalgs, μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χρήστο Φώλια και τον Υπουργό Ενέργειας της Σερβίας, κ. Aleksandar Popovic, θα απευθύνουν σήμερα χαιρετισμό κατά την έναρξη του Συνεδρίου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διμερής συνάντηση του Επιτρόπου κ. Α. Piebalgs, με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χρ. Φώλια.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Ιούλιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Αύγουστος).

- Στοιχεία προσωπικών δαπάνών (Αύγουστος).

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος (Αύγουστος).

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Αύγουστος).

- Δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης Πανεπιστημίου Michigan (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης Chicago PMI (Σεπτέμβριος).

- Αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης (Αύγουστος)

- Ομιλίες μελών της FED κ.κ. Lockhart, Yellen, Poole, Mishkin.

Ευρωζώνη

- Δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης επιχειρηματικού κλίματος (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης βιομηχανικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριος).

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριος).

- Πληθωρισμός (Σεπτέμβριος).

Γαλλία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (εξάμηνο).

- Τιμές παραγωγού (Αύγουστος).

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης GFK (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v