Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 8.976.960 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ”ΚΡΙ-ΚΡΙ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Η εταιρία Ideal πραγματοποιεί έκατακτη γ.σ. με βασικά θέματα το reverse split της μετοχής αλλά και την αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Eταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 8.976.960 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ”ΚΡΙ-ΚΡΙ” που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 17.953.920 κοινές ονομαστικές μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 26.851 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της ”Τράπεζας Κύπρου”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου. Συνολικά ασκήθηκαν δικαιώματα προαιρέσεως αγοράς για 26.851 μετοχές από 57 δικαιούχους σε τιμή διάθεσης μετοχής 6,33 ευρώ. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της ”Τράπεζας Κύπρου” που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 562.303.109 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Γενική συνέλευση

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών, στις 16.00 μ.μ. και 15:00 μ.μ. αντίστοιχα, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, που βρίσκονται στoν Δήμο Αθηναίων, οδός Κρέοντος 25, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας, με συνένωση μετοχών (reverse split) κατ’ αναλογία και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

3. Περιορισμός προνομίων των προνομιούχων άνευ δικαιώματος ψήφου μετοχών με κατάργηση του δικαιώματος απόληψης σωρευτικού μερίσματος για όλες τις χρήσεις, παρελθούσες και μελλοντικές, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 5 εδ. 3 του Ν. 2190/1920 και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

5. Έγκριση της συνταχθείσας έκθεσης του Δ.Σ., σύμφωνα με την πρόβλεψη της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του Ν. 3016/2002 (και του άρθρου 289 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών).

6. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρίας (stock option plan) σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή/και στελέχη της εταιρίας, καθώς και σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή/και στελέχη των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, μέχρι ανώτατου ορίου 10% επί του συνόλου των μετοχών μετά την αύξηση.

7. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρίας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης στις 10.00 θα συναντηθεί με τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Βασίλη Μαγγίνα και στις 13.00 θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Πέτρο Δούκα.

O Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων με θέμα ”Οδοιπορικό για τις Μετακινήσεις στην Αθήνα της επόμενης δεκαετίας”- 3ος Σταθμός: ”Διαχείριση Κινητικότητας”, στις 10.00 στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών ( Οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου 40- Αθήνα).



Διεθνή

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Αύγουστος).

Ευρωζώνη

- Ομιλία Προέδρου ΕΚΤ κ. Trichet

Γαλλία

- Δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης (Σεπτέμβριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (εξάμηνο).

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (εξάμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v