Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Πετζετάκις πραγματοποιεί την α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση με βασικό θέμα την έκδοση τριών μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 61.444.496 νέες (ΚΟ) μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EFG EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

- Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 61.444.496 νέες (ΚΟ) μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EFG EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 522.278.216 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί σήμερα στις 13:00 με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαο Γκαργκάνα.

Γενική συνέλευση

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της, 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Μαρκόπουλου, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο οδικό άξονα, στην Παιανία Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση τριών μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρίας, στα πλαίσια του από 28/6/2007 δεσμευτικού προσυμφώνου μεταξύ αφενός της εταιρίας και του βασικού της μετόχου και αφετέρου εταιριών επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού.

2. Τροποποίηση του άρθρου 23 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας περί διορισμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας στα πλαίσια του από 28/6/2007 δεσμευτικού προσυμφώνου μεταξύ αφενός της εταιρίας και του βασικού της μετόχου και αφετέρου εταιριών επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των εμπορευματικών συναλλαγών (προσωρινά στοιχεία Ιουλίου).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Σεπτέμβριος).

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Αύγουστος).

Γαλλία

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Αύγουστος).

Γερμανία

- Δείκτης IFO επιχειρηματικού κλίματος (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ, Liebscher

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v