Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Imako Media και Betanet πραγματοποιoύν έκτακτες γενικές συνελεύσεις, με θέμα για τη μεν πρώτη, το split της μετοχής στα δύο με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία μία νέα μετοχή προς μία παλαιά μετοχή και για τη δεύτερη, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΕΤΑΝΕΤ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας (Αυγής 53 και Ποταμού, Κηφισιά), με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, με την συνακόλουθη έκδοση νέων μετοχών, με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον και παράλληλα πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας. Καθορισμός των λοιπών όρων και διατυπώσεων της εν λόγω αυξήσεως, συμπεριλαμβανομένου και του καθορισμού ή μη δικαιώματος προεγγραφής αναφορικά με την εν λόγω αύξηση και παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων για την ρύθμιση όλων των σχετικών θεμάτων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας, συνεπεία της αποφάσεως επί του 1ου θέματος.

ΙΜΑΚΟ MEDIA: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Μαρίνου Αντύπα 41-45 (Ν. Ηράκλειο) με θέματα ημερησίας διάταξης:

1.Τροποποίηση άρθρου 6 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας.

2.Τροποποίηση άρθρου 7 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας.

3.Τροποποίηση άρθρου 8 του καταστατικού της εταιρίας.

4.Τροποποίηση άρθρου 10 παρ. 2 του καταστατικού της εταιρίας.

5.Τροποποίηση άρθρου 19 του καταστατικού της εταιρίας.

6.Έγκριση συμβάσεων εργασίας κατά άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

7.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά Ευρώ 1.017.757,20 με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά Ευρώ 0,15 και κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο με αποτέλεσμα το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας να ανέρχεται σε Ευρώ 3.188.972,56 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

8.Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά Ευρώ 1.017.757,20 με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά Ευρώ 0,15 για συμψηφισμό ζημιών με αποτέλεσμα το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας να ανέρχεται σε Ευρώ 2.171.215,36 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

9.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά Ευρώ 2.171.215,36 με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά Ευρώ 0,32 και κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο με αποτέλεσμα το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας να ανέρχεται σε Ευρώ 4.342.430,72 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

10.Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά Ευρώ 0,32, έκδοση 6.785.048 νέων μετοχών και διανομή δωρεάν μετοχών στους παλαιούς μετόχους με αναλογία μία νέα μετοχή προς μία παλαιά μετοχή με αποτέλεσμα το σύνολο των μετοχών της εταιρίας να ανέρχεται σε 13.570.096 μετοχές και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

11.Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας σε ενιαίο κείμενο. 12.Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών και των τεχνικών θεμάτων που σχετίζονται με την έκδοση των μετοχών, τη μείωση και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, καθώς και για την αντιμετώπιση ζητημάτων κλασματικών υπολοίπων.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Αύγουστος 2007).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Αύγουστος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας (εβδομάδα).

- Κατάθεση από τον Διοικητή της Fed Bernanke και τον Αμερικανό Υπουργό Οικονομικών Paulson για την αγορά ενυπόθηκου χρέους.

- Βιομηχανικός δείκτης Philadelphia Fed Σεπτεμβρίου.

Ευρωζώνη

- Κατασκευαστικές εκροές (Ιούλιος).

Μεγάλη Βρετανία

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

- Δείκτης προσφοράς χρήματος Μ4 Αυγούστου.

- Δείκτης βιομηχανικών εξελίξεων CBI Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v