Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Λήγει σήμερα η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Elbisco. Από σήμερα θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 67.548.758 νέων μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αυξήσεις κεφαλαίου

Λήγει σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2007 η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Elbisco, με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας, σε αναλογία 1 νέα κοινή ανώνυμη μετοχή για κάθε 5 παλαιές κοινές ανώνυμες μετοχές, σε τιμή διάθεσης μετοχής 1,68 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2007, θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 67.548.758 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, ονομαστικής αξίας 4,77 ευρώ η κάθε μία, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 337.743.789 (ΚΟ) μετοχές.

Γενική συνέλευση

Χ. ΡΟΚΑΣ: Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00 για τους κατόχους κοινών μετοχών και στις 13:30 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Ριζαρείου 3, 15233 Χαλάνδρι, με θέμα ημερησίας διάταξης: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

Οικονομικά στοιχεία

-Ανακοίνωση του δείκτη απασχολουμένων στο λιανικό εμπόριο (εξάμηνο 2007).

Διεθνή

Ευρωζώνη

-Εμπορικό ισοζύγιο.

ΗΠΑ

-Δείκτης μεταποίησης Empire Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v