Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Βιοσώλ και Προοδευτική πραγματοποιούν σήμερα επαναληπτικές έκτακτες γενικές συνελεύσεις, ενώ η εταιρία Πήγασος Εκδοτική πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ημερισίας διάταξης την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 09:30, στην έδρα της, Μπενάκη 5, στη Μεταμόρφωση του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: A΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 10:00 π.μ. στα γραφεία της, Σπ. Τρικούπη 60 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας, στον 3ο όροφο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας: α. Με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920.

β. Με την καταβολή μετρητών ή με εισφορά σε είδος ή σε συνδυασμό και των δύο και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην εταιρία νέων στρατηγικών επενδυτών.

γ. Με την κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρίας και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ των πιστωτών της εταιρίας των οποίων θα κεφαλαιοποιηθούν οι απαιτήσεις.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των διαδικαστικών θεμάτων της αύξησης, και δη των θεμάτων που αφορούν στην κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, στη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χ.Α. και την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., στη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών, στην εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α. και σε κάθε σχετικό θέμα.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΒΙΟΣΩΛ: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών μετοχών, στις 12:00, στην έδρα της, στη θέση Πετρέζα στα Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, με έκδοση νέων κοινών μετοχών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

3. Εκχώρηση εξουσίας στο διοικητικό συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μερικά ή ολικά, με την έκδοση νέων κοινών μετοχών για ποσό ανερχόμενο στο ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που είναι καταβεβλημένο σήμερα.

4. Εκχώρηση εξουσίας στο διοικητικό συμβούλιο για τη λήψη απόφασης επί της έκδοσης ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρεψίμων σε κοινές μετοχές κατά άρθρο 8 του Ν. 3156/2003 για ποσό που ανέρχεται στο μισό του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

5. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

6. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού περί σκοπού της εταιρίας. Συμπλήρωση και επέκταση του σκοπού της εταιρίας.

7. Τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού περί εταιρικής επωνυμίας. Αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας.

8. Έγκριση σύναψης συμβάσεων κατ’ άρθρο 23α του Ν. 2190/20.

9. Έγκριση απόκτησης στοιχείων ενεργητικού κατ’ άρθρο 10 του Ν. 2190/20.

10. Έγκριση της γενικής στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας και εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο να προετοιμάσει τη διαδικασία απόσχισης του κλάδου θέρμανσης και κλιματισμού.

11. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις.

Οικονομικά στοιχεία

- Δείκτης βιομηχανικής παραγωγής (Ιούλιος).

- Εμπορευματικές συναλλαγές (Ιούλιος).

- Δείκτες κύκλου εργασιών στα αυτοκίνητα και στο χονδρικό εμπόριο (εξάμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδρικής (Ιούλιος).

- Ποσοστά ανεργίας (Αύγουστος).

- Καταναλωτική πίστη (Ιούλιος).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης τιμών παραγωγού πρώτων υλών (Αύγουστος).

- Δείκτης τιμών παραγωγού τελικών προϊόντων (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v