Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Από σήμερα, οι μετοχές της Centric είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,36 ευρώ από 0,54 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 6.892.281 νέες μετοχές, σε αναλογία 1 νέα μετοχή για κάθε 2 παλαιές μετοχές.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της ”CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,36 (από € 0,54) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 6.892.281 νέες (ΚΟ) μετοχές, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 2 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίστηκε η 13/09/2007.

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 6.402.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε.”, που προέκυψαν από μετατροπή 582 ομολογιών, με τιμή μετατροπής 0,91 € ανά μετοχή. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 25.068.986 (ΚΟ) μετοχές.

Από σήμερα, το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της εταιρίας ”ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε.” στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 518 ομολογίες, μετατρέψιμες σε (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Ιωάννου Μεταξά 80, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Παροχή ειδικής έγκρισης εξώδικης διευθέτησης διαφοράς και υπογραφής σχετικής σύμβασης κατά άρθρο 23α, παρ.2 Ν.2190/1920,

2. Διάφορες ανακοινώσεις/ αποφάσεις.

REGENCY ENTERTAINMENT: Β’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1/1/2006 έως 31/12/2006 (απλών και ενοποιημένων) μετά της έκθεσης του Δ.Σ. και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειρίσεως της ως άνω χρήσεως.

3. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2006 και προέγκριση αμοιβής των για το 2007.

4. Έγκριση διανομής μερισμάτων από φορολογηθέντα κέρδη χρήσης 2006.

5. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή και αναπληρωτή αυτού για την χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Χορήγηση αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς κατ’ άρθρο 23 παρ.1 του ΚΝ 2190/1920.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

ZHNΩΝ: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί της οδού Κανάρη αρ. 5 στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

3. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού σχετικά με το σκοπό της εταιρείας. 4. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο κατόπιν των ανωτέρω τροποποιήσεων.

5. Έγκριση αντικαταστάσεως παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Προέγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ.

7. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

- Ανακοίνωση του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας (εβδομάδα).

- Δείκτης τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Αύγουστος).

- Δείκτης παραγωγικότητας (εξάμηνο).

- Δείκτης μοναδιαίου κόστους εργασίας (εξάμηνο).

- Σύμφωνα με το Beige Book της FED, η οικονομική δραστηριότητα τον Αύγουστο συνέχισε να επεκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, παρα την κρίση με τα ενυπόθηκα δάνεια.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Σεπτέμβριος).

Μεγάλη Βρετανία

-Σύσκεψη Κεντρικής Τραπέζης- β’ ηµέρα.

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούλιος).

- Δείκτης αμιγούς βιομηχανικής παραγωγής (Ιούλιος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v