Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Ρόκας, ΔΕΗ, PC Systems και Κλωνατέξ πραγματοποιούν σήμερα έκτακτες γενικές συνελεύσεις, ενώ οι εταιρίες Αγροτική, MPB, MIG, Νηρεύς, Intralot, Ιατρικό Αθηνών και Εγνατία Τράπεζα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007. Εταιρικές πράξεις για Εγνατία, Άβαξ, Χατζηιωάννου, Centric, Δομική Κρήτης και Χαλυβδοφύλλων.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

Χ. ΡΟΚΑΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας στις 18:30, στα γραφεία της έδρας της, Ριζαρείου 3, 15233 Χαλάνδρι, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Τροποποίηση του άρθρου 25 παράγραφος 4 του καταστατικού.

2. Έγκριση σύναψης και τροποποίησης συμβάσεων με διευθυντικά στελέχη σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

3. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

4. Τροποποίηση του άρθρου 28 του καταστατικού.

5. Έγκριση του διορισμού νέων μελών του Δ.Σ.

ΔΕΗ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 13:00, στην έδρα της, Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα, στον 6ο όροφο, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση της λογιστικής κατάστασης του κλάδου των ΑΠΕ και του σχεδίου σύμβασης για την απόσχιση του κλάδου των ΑΠΕ.

2. Έγκριση της πρότασης του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με εξουσιοδότηση στελέχους της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης του κλάδου των ΑΠΕ.

3. Τροποποίηση των υπ’ αριθ. 1 και 32 άρθρων του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του.

4. Έγκριση της ασφάλισης αστικής ευθύνης έναντι τρίτων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και διευθυντικών στελεχών.

5. Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της, Πεντέλης 14, στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, με τη συνακόλουθη έκδοση νέων μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον και παράλληλα πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας. Καθορισμός των λοιπών όρων και διατυπώσεων της εν λόγω αύξησης και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Διάφορες ανακοινώσεις - Λοιπά θέματα.

ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Α. Έκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων-κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας στις 10:00, στα γραφεία της, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split), μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών.

2. Μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

5. Τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού για τη διάρκεια της εταιρίας.

6. Τροποποίηση και επαναρίθμηση όλων των άρθρων του καταστατικού και κωδικοποίησή του.

7. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων.

8. Διάθεση περιουσιακών στοιχείων για την εξόφληση υποχρεώσεων.

9. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Β. Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας στις 29/8/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με αντίστοιχη μείωση του αριθμού τους (reverse split), μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών.

2. Μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

5. Τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού για τη διάρκεια της εταιρίας.

6. Τροποποίηση και επαναρίθμηση όλων των άρθρων του καταστατικού και κωδικοποίησή του.

7. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Αγροτική Τράπεζα, Marfin Popular Bank, Marfin Investment Group, Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες, Intralot, Ιατρικό Αθηνών και Εγνατία Τράπεζα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007.

Εταιρικές Πράξεις

* Σήμερα παύει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 11.133.604 (ΠΟ) μετοχών της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Η επαναδιαπραγμάτευση των 11.133.604 νέων (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ορίζεται για τις 5/9/2007.

* Παύει η διαπραγμάτευση των 31.900 ομολογιών μετατρέψιμων σε (ΠΟ) μετοχές από το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε., έκδοσης στις 21/1/2003 με κωδικό ISIN GRC4600031G4 προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες ομολογίες μετατρέψιμες σε (ΚΟ) μετοχές και διαγράφονται από το ΟΑΣΗΣ.

* Οι κοινές και προνομιούχες μετοχές της εταιρίας ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ από σήμερα έχουν νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,40 ευρώ (από 1,20).

* Οιμετοχές της εταιρίας J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,58 ευρώ (από 0,55).

* Οι μετοχές της εταιρίας CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 5/9/2007.

* Παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 148.905 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., οι οποίες ακυρώνονται σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 2190/1920. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 16.027.958 (ΚΟ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε. οι οποίες βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης έχουν νέα ονομαστική αξία 0,30 ευρώ ανά μετοχή (από 1,00).

* Οι μετοχές της εταιρίας ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (από 0,40).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v