Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες ΝΟΤΟSCOM και J&P–ΑΒΑΞ πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενω οι εταιρίες Τ.Τ., ΟΠΑΠ και Aegean Airlines ανακοινώνουν τα αποτέλεσματα εξαμήνου 2007.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές Συνελεύσεις

NOTOSCOM: Τακτική γενική συνέλευση, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Μενεξέδων 6, στην Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων σε εταιρική και ενοποιημένη βάση της χρήσης 2006 και της σχετικής εκθέσεως του διοικητικού συμβουλίου και της εκθέσεως ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006.

3. Εκλογή εταιρίας ορκωτών ελεγκτών - λογιστών, μέλους του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, για την εταιρική χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

5. Παροχή άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, για τη συμμετοχή τους στη διοίκηση και άλλων εταιριών με τον αυτό ή παρεμφερή σκοπό.

6. Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών και δαπανών μελών του διοικητικού συμβουλίου και προέγκριση καταβληθησομένων αμοιβών και δαπανών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

7. Έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους για τη χρήση 2006 και αμοιβών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

J&P–ΑΒΑΞ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της, στο ιδιόκτητο κτίριο γραφείων της, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 16, Τ.Κ. 151 25, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των σαράντα ενός εκατομμυρίων ευρώ και σαράντα χιλιάδων (41.040.000,00 ευρώ) με καταβολή μετρητών και έκδοση 5.400.000 νέων μετοχών με τιμή διάθεσης 7,60 ευρώ ανά μετοχή και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

2. Έγκριση συμβάσεων της εταιρίας με μέλη του διοικητικού της συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.

3. Έγκριση πλήρωσης κενών θέσεων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Τ.Τ., ΟΠΑΠ και Aegean Airlines ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του ΑΕΠ (εξαμήνου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v