Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Από σήμερα οι μετοχές των εταιριών Sprider, Lavipharm, Newsphone, Καραμολέγκος και Elmec Sport θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα για τη χρήση 2006.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

Sprider: 0,023 ευρώ

Lavipharm: 0,06 ευρώ

Newsphone: 0,06 ευρώ

Καραμολέγκος: 0,01 ευρώ

Elmec Sport: 0,065 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα πρόκειται να εκποιηθούν 448 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ, που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος, σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

Γενικές συνελεύσεις

NOTOS COM: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση, ώρα 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Μενεξέδων 6, στην Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση με εξαγορά της εταιρίας από την εταιρία Τραμουντάνα Συμμετοχών Ανώνυμος Εταιρία, σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν.2190/1920 (άρθρο 69 σε συνδυασμό με το άρθρο 79 του κ.ν. 2190/1920) και του ν. 2166/1993, και ειδικότερα: (i) έγκριση του από 2.4.2007 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης με Εξαγορά, (ii) έγκριση της από 2.4.2007 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου, (iii) έγκριση της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ν. 2166/1993, καθώς και των εκθέσεων αποτίμησης της HSBC Παντελάκης ΑΧΕΠΕY και Ernst & Young Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε. για το δίκαιο ή/και εύλογο και λογικό του προτεινόμενου τιμήματος εξαγοράς, (iv) έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση με εξαγορά της εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 72 του ΚΝ 2190/1920 και (v) oρισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης της συγχώνευσης με εξαγορά του άρθρου 74 του ΚΝ 2190/1920. 2. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει τα λοιπά ζητήματα που ανακύπτουν από την εν λόγω συγχώνευση.

Οικονομικά στοιχεία

* Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών (Ιούνιος).

* Δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Ιούλιος).

* Δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (Ιούνιος).

* Δείκτης νέων παραγγελιών στη βιομηχανία (Ιούνιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης Βασικών Οικονομικών Μεγεθών (Leading indicators)-(Ιούλιος)

Μ. Βρετανία

- Δείκτης Προσορά Χρήματος Μ4 Ιουλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v