Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Πετζετάκις, Βαλκάν, Forthnet και Lannet πραγματοποιούν γενική συνέλευση,ενώ οι εταιρίες Μινωικές Γραμμές και Κυριακούλης διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Αποκοπή προμερίσματος για την Alpha Trust Ανδρομέδα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

Μινωικές Γραμμές: 0,135 ευρώ

Κυριακούλης: 0,035 ευρώ

Alpha Trust Ανδρομέδα: 0,10 ευρώ (προμέρισμα)

Γενικές Συνελεύσεις

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Μαρκοπούλου, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο οδικό άξονα, στην Παιανία Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Επικύρωση του από 28.6.2007 δεσμευτικού προσυμφώνου της εταιρίας και του βασικού της μετόχου, αφενός με εταιρίες επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού, αφετέρου για τη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση του συνόλου των οφειλών της και τη χρηματοδότηση της εταιρίας.

2. Επικύρωση αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας για τη διαγραφή επισφαλών απαιτήσεων, λήψη απόφασης για τη διενέργεια πρόσθετων προβλέψεων επί επισφαλών απαιτήσεων της εταιρίας και των συνδεδεμένων μ’ αυτήν, κατ’ άρθρο 42ε παρ. 5 κ.ν. 2190/1920, επιχειρήσεων και εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για την οριστική τακτοποίησή τους.

ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, 15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας, στον Δήμο Αγ.Αθανασίου, Δημοτικό Διαμέρισμα Ν.Αγχιάλου, του Νομού Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Απόκτηση μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών αυτής, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος, εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεστούν και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 16§§5 επ. του κ.ν.2190/1920, όπως ισχύει).

2. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, λόγω της επικείμενης λήξεως της θητείας του υφισταμένου και ορισμός των ανεξαρτήτων μελών αυτού.

3. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 §1 κ.ν.2190/1920, σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή και σε διευθυντές της εταιρίας να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιρειών, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς με την εταιρία σκοπούς.

FORTHNET: A’ Eπαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:30, στην έδρα της εταιρίας, στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης (Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, περιοχή Βασιλικά Βουτών), με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού που αφορά στον ”Σκοπό” της εταιρίας.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρίας.

3. Τροποποίηση όρων του υφισταμένου προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι διαιρεμένο σε 38.540.682 κοινές ονομαστικές μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ίσο αριθμό δικαιωμάτων ψήφου.

ΛΑΝΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Β’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με μείωση ονομαστικής αξίας των μετοχών και ισόποση διαγραφή ζημιών.

2. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split).

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

4. Τροποποίηση των άρθρων 6, 11, 14, 16, 18, 21, 29, 30, 32 του Καταστατικού, κατάργηση των άρθρων 37 και 38 και Κωδικοποίηση του νέου τροποποιημένου Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.

5. Τροποποίηση προγράμματος διάθεσης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Ιούνιος).

- Εθνικοί λογαριασμοί (β’ τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Ιούνιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών για τις χώρες του ΟΟΣΑ (Ιούνιος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούνιος)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v