Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007, ενώ η εταιρία Μπουτάρης πραγματοποιεί γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Βασίλης Μαγγίνας, θα εγκαινιάσει το Κέντρο Υπηρεσιών Διευκόλυνσης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων (ΚΥΔΕΔ) στη Ρόδο.

Εταιρικές πράξεις

* Λήγει το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο της εταιρίας F.G. EUROPE A.E., έκδοσης στις 3/8/2004 (3ετούς διάρκειας) με κωδικό ISIN GRC083004873 και διαγράφεται από το ΟΑΣΗΣ.

Γενικές συνελεύσεις

Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ HOLDING: Β’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της, Ν. Μοναστηρίου 134, στον Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Ανάκληση της από 18/7/2006 απόφασης της γενικής συνέλευσης της εταιρίας περί: α) αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου διά της αύξησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον και β) ισόποσης μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου διά της αύξησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον. Ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας. Τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v