Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007, ενώ οι εταιρίες Notos Com, Ιχθυοτροφεία Σελόντα, Χαλυβδοφύλλων και Βιοσώλ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Αλλαγή επωνυμίας για τις εταιρίες Χατζηιωάννου και Space Hellas.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 11:30 με τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Βασίλη Μαγγίνα. Στις 13:30 θα είναι ομιλητής στο γεύμα στην ετήσια σύνοδο των πρέσβεων που πραγματοποιείται στο υπουργείο Εξωτερικών.

Εταιρικές πράξεις

* Η επωνυμία της εταιρίας ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στο Χ.Α. αλλάζει σε ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΣΟΝ, ΚΑΛΤΣΩΝ, ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ, ΝΗΜΑΤΩΝ, ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, ΒΑΦΕΙΩΝ, ΦΙΝΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ-ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ με τον νέο διακριτικό τίτλο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή η ως άνω επωνυμία θα αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα ως HATZIOANNOU ANONYME INDUSTRIAL & COMMERCIAL COMPANY, TIGHTS, SOCKS, UNDERWEAR, YARN, FABRIC, TEXTILE DYEING & FINISHING, GARMENTS, HOLDINGS, REAL ESTATE MANAGEMENT-PROPERTY και με τον διακριτικό τίτλο HATZIOANNOU SA.

* Η επωνυμία της εταιρίας SPACE HELLAS A.E. στο Χ.Α. αλλάζει σε SPACE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ο διακριτικός τίτλος είναι SPACE HELLAS. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή η ως άνω επωνυμία θα αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα ως Space Hellas S.A. Telecommunications, IT, Security Services Private Enterprise for Provision of Security Services και ο διακριτικός τίτλος θα είναι Space Hellas.

Γενικές συνελεύσεις

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΕΒΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, Μενεξέδων 6, στην Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ: Β’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στο ξενοδοχείο Central, Απόλλωνος 21, στον Δήμο Αθηναίων, στη συνοικία Πλάκα, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της εταιρίας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 Κ.Ν. 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988(stock option).

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.: Β’ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της, Δοϊράνης 72, Καλλιθέα, με θέμα ημερησίας διάταξης τη μείωση μετοχικού της κεφαλαίου λόγω διαγραφής συσσωρευμένων ζημιών με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ: Α) Β’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, στη θέση Πετρέζα στα Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση του προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 42ε§5 με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13§9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

2. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις.

Β) Β’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 13:00, στην έδρα της, στη θέση Πετρέζα στα Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 42ε§5 με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13§9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

2. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007.

Οικονομικά στοιχεία

- Στοιχεία διακίνησης επιβατών, εμπορευμάτων και τροχοφόρων με εμπορικά πλοία στους ελληνικούς λιμένες (δ΄τρίμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος - προσωπικών δαπανών (Ιούνιος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιούλιος).

- Κατασκευαστικές δαπανές (Ιούνιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Ιούλιος).

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις (Ιούνιος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιούλιος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούνιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v