Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007, ενώ η εταιρία Λεβεντέρης πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 817.166.850 νέες μετοχές της ALAPIS που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

ΚΡΙ-ΚΡΙ: 0,10 ευρώ.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Γαλλία. Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

- Στις 09:30 συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, κ. François Fillon.

- Στις 12:30 συνάντηση και συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Nicolas Sarkozy - Γεύμα εργασίας - Δηλώσεις στον Τύπο.

- Στις 19:00 συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Valéry Giscard d’ Estaing.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα οι μετοχές της εταιρίας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η υπ’ αριθ. 30/24.11.2005 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., όπως ισχύει, επεκτείνεται σε +20%.

* Από σήμερα,εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 817.166.850 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ALAPIS που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 980.600.220 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη.

Γενικές συνελεύσεις

Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε.: Β’ επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της, Ασκληπιού 32 και Μεσολογγίου 2, στον Πειραιά, με θέμα ημερησίας διάταξης: Τροποποίηση των άρθρων 3,4 και 13 του καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου 2007.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v