Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Centric Πολυμέσα, Άκτιβ Επενδυτική και Forthnet πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2006.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες: 0,05 ευρώ.

Διάφορα

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις 11:00 στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), στην Ανάβυσσο.

Γενικές συνελεύσεις

CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ A.E.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 11:00, στην έδρα της, Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού 23.000.000,00 ευρώ (είκοσι τριών εκατομμυρίων ευρώ), μη διαπραγματεύσιμου.

2. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, μη μετατρέψιμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003, μέχρι του ποσού των 5.000.000,00 ευρώ (πέντε εκατομμυρίων ευρώ).

3. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των όρων των ως άνω ομολογιακών δανείων.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 676.696,68 ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους του υπέρ το άρτιον αποθεματικού, με την έκδοση 1.253.142 νέων μετοχών, οι οποίες θα κατανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους της εταιρίας με αναλογία μίας νέας μετοχής προς δέκα παλαιές και περαιτέρω τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της.

5. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από 0,54 ευρώ σε 0,36 με την έκδοση 6.892.281 νέων μετοχών, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους της εταιρίας κατ’ αναλογία μία νέας μετοχής προς δύο παλαιές και περαιτέρω τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της.

6. Έκδοση δικαιωμάτων προαίρεσης προς το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.9 του Κ.Ν. 2190/1920, και έγκριση του σχετικού προγράμματος. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας προκειμένου να υλοποιήσει νόμιμα όλες τις διαδικασίες.

7. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας προκειμένου να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εντός της επόμενης πενταετίας, μέχρι του ποσού του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου κατά τον χρόνο λήψης της σχετικής απόφασης.

8. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας προκειμένου να προχωρήσει σε έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου εντός της επόμενης πενταετίας, μέχρι το ήμισυ του ποσού του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου κατά τον χρόνο λήψης της σχετικής απόφασης.

9. Αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας μέσω του Χ.Α. προκειμένου αυτές να διανεμηθούν στο προσωπικό της. Παροχή ειδικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο για να υλοποιήσει νόμιμα όλες τις διαδικασίες.

10. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας κατόπιν απόφασης του κ. Μελέτιου Μπαμπέκου, προσωρινού εκκαθαριστή τής υπό εκκαθάριση εταιρίας που ελήφθη στις 4 Ιουλίου 2007 με τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη εκκαθάρισης, κ. Βασίλειου Αθανασίου, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ιερά Οδός 269α, στο Αιγάλεω, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά τετρακόσιες σαράντα τρεις χιλιάδες τριακόσια δέκα τέσσερα ευρώ και επτά λεπτά (443.314,07 ευρώ) προς συμψηφισμό ζημιών και ταυτόχρονη αύξηση αυτού κατά τριάντα έξι χιλιάδες τριακόσια τρία ευρώ και πενήντα έξι λεπτά (36.303,56 ευρώ) με κεφαλαιοποίηση (α) της διαφοράς από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον και (β) του ειδικού αποθεματικού με μείωση και αύξηση αντίστοιχα της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Σύμπτυξη (μείωση) του αριθμού των μετοχών χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής στο ποσό των έντεκα ευρώ και εβδομήντα λεπτών (11,70 ευρώ).

3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά έξι εκατομμύρια διακόσιες σαράντα χιλιάδες οκτακόσια ογδόντα τέσσερα ευρώ και σαράντα λεπτά (6.240.884,40 ετρώ) με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στο ποσό των δύο ευρώ και πενήντα λεπτών (2,50 ευρώ) εκάστη με σκοπό την επιστροφή στους μετόχους του ισόποσου της μείωσης.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας συνεπεία αφενός της ματαίωσης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που είχε αποφασιστεί από τη μετ’ αναβολής έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 7/6/2007, αφετέρου των ως άνω αποφάσεων.

5. Μεταφορά της έδρας της εταιρίας στον Δήμο Αθηναίων και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 παρ. 1 του καταστατικού της.

6. Ενημέρωση των κ. μετόχων σχετικά με την πορεία της εκκαθάρισης.

FORTHNET A.E.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 11:30, στην έδρα της, στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, στην περιοχή Βασιλικά Βουτών, στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού που αφορά στον σκοπό της εταιρίας.

2. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας.

3. Τροποποίηση όρων του υφιστάμενου προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι διαιρεμένο σε 38.540.682 κοινές ονομαστικές μετοχές οι οποίες αντιστοιχούν σε ίσο αριθμό δικαιωμάτων ψήφου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιούνιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v