Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Εμπορική Τράπεζα, Τιτάν και Νεοχημική ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου 2007. Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα 0,02 ευρώ θα διαπραγματεύεται από σήμερα η μετοχή των Αττικών Εκδόσεων. Εισαγωγή νέων μετοχών για Ευρωπαϊκή Πίστη και Informer.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

Αττικές Εκδόσεις: 0,02 ευρώ

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 8.315.222 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 27.717.411 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ εκάστης.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 5.612 νέες (KO) μετοχές της εταιρείας ”INFORMER”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό της εταιρείας, συνολικά 3 δικαιούχους σε τιμή διάθεσης μετοχής € 2,00. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρείας ”INFORMER A.E.” που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 23.067.482 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

Το αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ, το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο αναπαλαίωσης, στο Σταθμό Αττική, επισκέπτεται στις 10:00 ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στην έδρα της Εταιρίας, Χαλκοκονδύλη 30, 6ος όροφος, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της λογιστικής κατάστασης του Κλάδου των ΑΠΕ και του Σχεδίου Σύμβασης για την απόσχιση του Κλάδου των ΑΠΕ.

2. Έγκριση της πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου για εξουσιοδότηση Στελέχους της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης του Κλάδου των ΑΠΕ.

3. Τροποποίηση των υπ’ αριθ. 1 και 32 άρθρων του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίηση του.

4. Έγκριση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού για την Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντικών Στελεχών.

5. Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Εμπορική Τράπεζα, Τιτάν και Νεοχημική ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄εξαμήνου 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v