Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εκποιούνται για δεύτερη ημέρα 2.570 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Αιολική. Νέα επωνυμία για την εταιρία Μουσικός Οίκος Φίλιππος Νάκας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Στις 13:30 ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

* Στις 12:30 ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργος Σουφλιάς, και οι εκπρόσωποι της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας θα υπογράψουν τη σύμβαση παραχώρησης για τη βορειοδυτική οδό Πελοποννήσου (οδικός άξονας Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα).

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 420/04.07.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 2.570 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Η επωνυμία της εταιρίας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ στο Χ.Α. αλλάζει σε ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΒΕΕΤΕ) με διακριτικό τίτλο από ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή η ως άνω επωνυμία θα αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα ως PHILIPPOS NAKAS S.A. και ο διακριτικός τίτλος ως ”NAKAS MUSIC”.

Διεθνή

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Ιούνιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Ιούνιος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v