Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι μετοχές των εταιριών ΟΛΠ και ΟΛΘ διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2006. Συνάντηση του πρωθυπουργού με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Άγκελα Μέρκελ. Τέλος εποχής για Notos Com.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

ΟΛΠ: 0,16 ευρώ.

ΟΛΘ: 0,20 ευρώ.

Eταιρικές πράξεις

* Από σήμερα οι μετοχές της εταιρίας MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ: ”ΜΙΓ” (λατινικά ”MIG”).

* Από σήμερα, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και κατόπιν έγκρισης του αιτήματος της εταιρίας ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΙΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των μετοχών της εταιρίας NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΕΒΕ, παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α.

Διάφορα

* O υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης στις 11.00 θα συναντηθεί με την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και στις 12.00 με τον υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γιώργο Ορφανό.

* Έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Άγκελα Μέρκελ, πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας. Η κ. Μέρκελ θα έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει δεκτή αργότερα το απόγευμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια. Αντικείμενο των συνομιλιών της κ. Μέρκελ με τον πρωθυπουργό θα αποτελέσουν διμερή και διεθνή θέματα.

* Επιθεώρηση στα εν εξελίξει έργα αναβάθμισης των αεροδρομίων στη Ρόδο, την Κάσο και την Κάρπαθο πραγματοποιεί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη νέων παραγγελιών στη βιομηχανία (Μάιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών κατηγοριών έργων και κόστους κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (β΄ τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (Μάιος).

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Μάιος).

Διεθνή

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (β΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v