Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. και στο ΧΑΚ οι 3.770.158 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Κύπρου. Η εταιρία Μπενρουμπή πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία για τον Μάιο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

Μπήτρος Συμμετοχική: 0,05 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 3.770.158 νέες (KO) μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω επανεπένδυσης μερίσματος χρήσεως 2006, με τιμή διάθεσης μετοχής € 11,33. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 561.858.686 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Νίκο Στεφάνου, τον γενικό γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας καθηγητή κ. Γιάννη Τσουκαλά και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, εγκαινιάζει στις 11:00 τη λειτουργία του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στον νομό Κιλκίς και ειδικότερα στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Κιλκίς. Στις 18:30 ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Νίκο Στεφάνου και τον γενικό γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας καθηγητή κ. Γιάννη Τσουκαλά, θα εγκαινιάσει τα έργα υποδομής του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και θα θέσουν τον θεμέλιο λίθο της έναρξης κατασκευής της ”Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης” (Δωδεκανήσου 10Α, Θεσσαλονίκη). Στις 19:30 ο υπουργός θα εγκαινιάσει την εγκατάσταση της θερμοκοιτίδας Thermi, που φιλοξενεί 31 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες απασχολούν περίπου 250 άτομα (9ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Θέρμης).

Γενικές συνελεύσεις

X. MΠENPOYMΠH & YIOΣ A.E.: Α’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της, Αγίου Θωμά 27, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 2, 17 και 22 του Καταστατικού της εταιρίας.

2. Σύναψη Ομολογιακού Δανείου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Μάιος).

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία (Μάιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάιος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v