Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι μετοχές της εταιρίας Aegean Airlines στην κατηγορία μεγάλης κεφαλαιοποίησης του Χ.Α. Επίσης, οι εταιρίες MIG και Αλουμίνιον της Ελλάδος πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ΑΓΟΡΑ ΑΞΙΩΝ του Χ.Α., στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και στον κλάδο ”ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ”, οι 71.417.100 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Α.Ε.”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΑΡΑΙΓ”, κωδικό ISIN GRS495003006 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής € 7,60. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

Διάφορα

* Στις 11:00 π.μ. συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο με θέματα εξωτερικής πολιτικής και θέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στις 13:00 ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin (9-10/7/2007). Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305Β του ΥΠ.ΟΙ.Ο. και θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα του υπουργείου www.mnec.gr.

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε., Λ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διάθεση των μετοχών που παρέμειναν αδιάθετες από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σύμφωνα με την απόφαση της από 29/3/2007 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και ενδεχόμενη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της εταιρίας.

2. Ενημέρωση των μετόχων σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 11 του κ.ν. 2190/1920, όπως αυτό ισχύει.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καψής, Αίθουσα Ήλιος, 5ος όροφος, Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την απόσχιση του κλάδου παραγωγής, κατασκευής, εμπορίας αλουμίνας, αλουμινίου, μεταλλευτικών υλικών, μετάλλων της εταιρίας, με ημερομηνία κατάρτισης λογιστικής κατάστασης μετασχηματισμού την 31/3/2007 και εισφοράς αυτού στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν.2166/1993, τις σχετικές διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, ως ισχύει, και εν γένει της εμπορικής νομοθεσίας, και έγκριση όλων των σχετικών αποφάσεων και ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

2. Έγκριση της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών για την επιβεβαίωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων του εισφερόμενου κλάδου και της λογιστικής κατάστασης της 31/3/2007 του εισφερόμενου κλάδου.

3. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης και εισφοράς του κλάδου παραγωγής, κατασκευής, εμπορίας αλουμίνας, αλουμινίου, μεταλλευτικών υλικών, μετάλλων της εταιρίας στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

4. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v