Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Μάρακ, Νίκας και Μηχανική πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και με τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα έχει συνεργασία στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και στις 11:00 με τον υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της, Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως, Πέραμα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για ποσό 546.702 ευρώ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ: Α’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της, στο 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των Εταιρικών και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ της χρήσης 2006 (από 1η Ιανουαρίου 2006 έως 31η Δεκεμβρίου 2006) έπειτα από ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Πιστοποιητικών του Ορκωτού Ελεγκτή επί των ανωτέρω Οικονομικών Καταστάσεων.

2. Διάθεση Αποθεματικών και Υπολοίπων Κερδών εις Νέον της 31ης Δεκεμβρίου 2006. Έγκριση επενδυτικών προγραμμάτων της εταιρίας, υπαγωγή τους σε αναπτυξιακούς νόμους και κεφαλαιοποίηση αποθεματικών/υπολοίπων κερδών εις νέον προς κάλυψη της ίδιας συμμετοχής της εταιρίας.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της εταιρίας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006.

4. Εκλογή ελεγκτών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τον έλεγχο των Εταιρικών και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ για τη χρήση 2007.

5. Τροποποίηση του άρθρου 19 του Καταστατικού της εταιρίας.

6. Αύξηση μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Έγκριση εκλογής και επικύρωση της ιδιότητας των νέων μελών Δ.Σ. ως Ανεξάρτητων, Μη Εκτελεστικών και Εκτελεστικών σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

8. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των ανεξάρτητων μελών του σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 3016/2002.

9. Έγκριση αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2006 και προέγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2007, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Κ.Ν. 2190/1920.

10. Παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους διευθυντές της εταιρίας να ενεργούν πράξεις που υπάγονται στους σκοπούς τους οποίους επιδιώκει η εταιρία.

11. Διάφορες άλλες ανακοινώσεις.

12. Παροχή εξουσιοδότησης στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης να υπογράψουν και να επικυρώσουν το Πρακτικό της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη ιδιαίτερη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της, Μ. Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, ισόγειος όροφος, Αίθουσα Συνελεύσεων, στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Απόκτηση μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι ποσοστού 9% του συνόλου των κοινών και μέχρι ποσοστού 9% του συνόλου των προνομιούχων μετοχών, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεστούν και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 16 §5 επ. του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Μάιος).

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Μάιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αποθέματα χονδριού εμπορίου (Μάιος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v