Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκποιούνται οι 383 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Proton Bank, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 163.433.370 δικαιώματα (ΑΛΑΠΙΣΔ) της εταιρίας Alapis, ενώ οι ΝΕΛ, Υγεία και Vivere πραγματοποιούν Γ.Σ. Αποκοπή μερίσματος για τις εταιρίες Ελγέκα, Έλτον, MLS, Crown Hellas και Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

Ελγέκα: 0,03 ευρώ.

Έλτον: 0,01 ευρώ.

MLS: 0,026 ευρώ.

Crown Hellas Can: 0,13 ευρώ.

Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη: 0,014 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 395/27.06.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 383 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 163.433.370 δικαιώματα (ΑΛΑΠΙΣΔ) της εταιρίας ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚEYTIKΩΝ, ΧΗΜΙΚΩΝ KAI ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 09/07/2007 έως και 17/07/2007, με κωδικό ISIN GRX322003013, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος € 6,30. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 09/07/2007 έως και 23/07/2007.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της, Ελ. Βενιζέλου 5, στη Μυτιλήνη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση όρων έκδοσης του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου που αποφασίστηκε από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της 05/07/2006 και 30/10/2006.

2. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

VIVERE ENTERTAINMENT Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της, Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 05/04/2007 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως της εταιρίας δι’ απορρόφησης της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε., β) της επεξηγηματικής εκθέσεως του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, γ) της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφώμενης εταιρίας.

2. Έγκριση της συγχωνεύσεως της εταιρίας δι’ απορρόφησης της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ. 2 και 69-77 του ΚΝ 2190/1920 και 1-5 Ν 2166/1993.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της απορρόφησης της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

4. Παροχή εξουσιοδότησης για υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συμβάσεως Συγχώνευσης.

5. Εξέταση της προοπτικής απόσχισης του κλάδου της εμπορίας ειδών και υπηρεσιών μουσικής ήχου και εικόνας.

ΥΓΕΙΑ Α.Ε.: Α’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε., Λ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2006 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2006.

3. Εκλογή Εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών καθώς και ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2007. Καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 κ.ν.2190/1920.

5. Έγκριση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του κ.ν.2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους διευθυντές για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση συνδεδεμένων εταιριών, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

8. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με εισφορά σε είδος και ειδικότερα με εισφορά μέχρι 27.231.376 μετοχών της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΜΗΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ από τους μετόχους της. Έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον και τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο - Μετοχές) του Καταστατικού της εταιρίας. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως προς τις μετοχές που θα εκδοθούν, υπέρ των μετόχων της ΜΗΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ οι οποίοι θα εισφέρουν τις μετοχές τους. Υποβολή και έγκριση της έκθεσης της Επιτροπής του άρθρου 9 κ.ν.2190/1920. Καθορισμός της διαδικασίας διάθεσης των μετοχών και των όρων της αύξησης. Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν στην κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, στη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, στην εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v