Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι μετοχές της εταιρίας Ιμάκο είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,32 ευρώ, λόγω μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,76 ευρώ ανά μετοχή. Συνέντευξη Τύπου του κ. Ν. Γκαργκάνα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

Κανάκης: 0,07 ευρώ.

Δάιος Πλαστικά: 0,02 ευρώ.

Τζιρακιάν: 0,02 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ΙΜΑΚΟ ΜΙΝΤΙΑ Α.Ε. ΜΜΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,32 ευρώ (από 1,08 ευρώ) λόγω μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,76 ευρώ ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΣΩΛ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της, στη θέση Πετρέζα στα Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13, παρ. 9, του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει.

2. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, θα συναντηθεί στις 09:45 στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, κ. Heydar Babayev. Θα συζητηθούν θέματα ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών στον οικονομικό και στον ενεργειακό τομέα.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα κηρύξει στις 10:00 την έναρξη των εργασιών της συνάντησης για την πρόοδο της εφαρμογής του εθνικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων (Στρατηγική της Λισαβόνας), στην οποία μετέχουν εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τα μέλη της ελληνικής επιτροπής που παρακολουθεί την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα 305 Β του ΥΠΟΙΟ.

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Ιούνιος).

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάιος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάιος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Μάιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών για τις χώρες του ΟΟΣΑ (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v