Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 2.780.750 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Ιμάκο, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split, ενώ οι μετοχές των εταιριών Folli Follie Και Ιατρικό Αθηνών διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρί το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2006. Στο διεθνή χώρο ξεχωρίζει η ανακοίνωση των επιτοκιών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

Folli Follie: 0,12 ευρώ.

Ιατρικό Αθηνών: 0,06 ευρώ.

Ζάμπα: 0,50 ευρώ.

Αφοί Κορδέλλου: 0,03 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 2.780.750 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΜΑΚΟ ΜΗΝΤΙΑ Α.Ε. ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών. Το νέο σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 2.780.750 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας € 1,08, νέο κωδικό ISIN GRS 369003017 και προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης μετοχής € 6,48.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα συναντηθεί στις 9:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσιάζει στις 12:00, σε συνέντευξη τύπου, τα σχέδια νόμου για την Ανάληψη και Άσκηση Δραστηριοτήτων από τα Πιστωτικά Ιδρύματα (Βασιλεία ΙΙ) και για τις Αγορές Χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFid). Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305 Β του ΥΠ.ΟΙ.Ο. Στις 10:00, ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Orascom Telecom, κ. Naguib Sawiris.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιούνιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v