Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι μετοχές των εταιριών Ιντρακόμ και ΑΝΕΚ διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2006. Επαναληπτική γενική συνέλευση για την εταιρία Γρ. Σαράντης.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

Ιντρακόμ: 0,10 ευρώ.

ΑΝΕΚ: 0,06 ευρώ.

Sprider: 0,12 ευρώ.

AS Company: 0,06 ευρώ.

Άττικατ: 0,01 ευρώ.

Καρδασιλάρης: 0,02 ευρώ.

Εριουργία Τρία Άλφα: 0,1253 ευρώ.

Βογιατζόγλου: 0,20 ευρώ.

Λάμψα: 0,08 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΜΡΦΚΟΔ) της εταιρίας MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 6η/7/2007.

* Οι μετοχές της εταιρίας ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚEYTIKΩΝ, ΧΗΜΙΚΩΝ KAI ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 817.166.850 νέων (ΚΟ) μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ, σε αναλογία 5 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή και τιμή διάθεσης εκάστης 1,00 ευρώ. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 9/7/2007 έως και 23/7/2007 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο Χ.Α. από 9/07/2007 έως και 17/07/2007.

Διευκρινίζεται ότι βάσει του άρθρου 76 του κανονισμού του Χ.Α. και της απόφασης 30 του Δ.Σ. του Χ.Α., όπως ισχύουν, τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. στις 3/7/2007 ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α. (2/7/2007), 7,80 ευρώ, και –10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης, 2,13 ευρώ.



Διάφορα

* Το πρόγραμμα του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, είναι το ακόλουθο:

- Στις 14:30 θα συναντηθεί με την εκτελεστική επιτροπή της ΚΕΔΚΕ.

- Στις 16:30 θα είναι ομιλητής στο 8ο Διεθνές Συνέδριο για Επιχειρηματικά Κεφάλαια, που συνδιοργανώνουν το ΤΑΝΕΟ, το ΕΛΚΕ και ο ΣΕΒ. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

- Στις 18:00 θα είναι ομιλητής στο Συνέδριο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας, με θέμα ”Πρόοδος και Προοπτικές της Ψηφιακής Ελλάδας), στο ξενοδοχείο Intercontinental.

* Συνεδριάζει στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, η κυβερνητική επιτροπή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, με μοναδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό της αποκατάστασης των καταστροφών που προκλήθηκαν από τις εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

* Ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Πέτρος Δούκας, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στις 11:00 π.μ., θα υπογράψει παρουσία του δημάρχου Γλυφάδας, κ. Ιωάννη Θεοδωρόπουλου, και του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πέτρου Παπαγεωργίου, τη σύμβαση παραχώρησης της παραλίας Γλυφάδας στον δήμο Γλυφάδας.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του κανονισμού διάθεσης μετοχών (stock option).

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Μάιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάιος).

- Ποσοστό ανεργίας (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v