Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΑΤΤΔ) της Τράπεζα Αττικής, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Γενική συνέλευση για τις Ζήνων και ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΑΤΤΔ) της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ATTIKHΣ Α.Ε.”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 12/06/2007.

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί σήμερα και ώρα 11.30 με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα. Αμέσως μετά, οι δύο Υπουργοί θα συναντηθούν με τα Προεδρεία των Δικαστικών Ενώσεων.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ A.E.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:30, στην έδρα της, Λεωφόρου Σπάτων 81, Γέρακας Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ που έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαική Ένωση για την περίοδο 1 Ιανουαρίου-31 Δεκεμβρίου 2006 μετά από ακρόαση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.2006 έως 31.12.2006.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

4. Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 24 του Κ.Ν. 2190/20 για τη χρήση 01.01.2007 - 31.12.2007.

5. Έγκριση αμοιβής παροχής Υπηρεσιών Delhaize Group S.A. σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/20.

6. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγη σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

7. Τροποποίηση άρθρου 2 ”Σκοπός” του καταστατικού της Εταιρίας.

ΖΗΝΩΝ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κανάρη 5, στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέμα ημερησίας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την έκδοση Ομολογιακού Δανείου.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Απρίλιος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Απρίλιος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v