Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Ελληνικά Χρηματιστήρια και Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2007, οι μετοχές της Unisystems διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος, ενώ ξεκινά η καταβολή μερίσματος στους μετόχους της Μυτιληναίος. Τέσσερις αλλαγές στον Γ.Δ. του Χ.Α.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

Unisystems: 0,033 ευρώ.

Καταβολή μερισμάτων

Μυτιληναίος: 0,60 ευρώ.

Διάφορα

* Πραγματοποιούνται τέσσερις αλλαγές στον Γενικό Δείκτη του Χ.Α. Συγκεκριμένα:

- Οι μετοχές της MPB, της Lamda Detergent, της Eurobank Properties και της ΝΕΛ εισέρχονται στον Γενικό Δείκτη, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δεικτών του Χ.Α.

- Διαγράφονται οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου, του Αστέρα, της Elmec και της Παντεχνικής.

- Στον δείκτη υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας εισέρχονται οι μετοχές της Unibrain, της Ιμπέριο, της Βαλκάν Εξπόρτ, της Revoil, των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών, της Kego, του Χατζηιωάννου και της Rainbow.

- Διαγράφονται από τον δείκτη οι μετοχές της ΑΤΤΙΚΑΤ, των Ελληνικών Καλωδίων, της ΕΛΤΟΝ, της Altec, της Centric, της Lavipharm και της Εβροφάρμας.

* Πραγματοποιούνται οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών FTSE/Χ.Α.:

• FTSE/X.A. Small Cap 80

Οι μετοχές της εταιρίας ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ με στάθμιση 30%.

• FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές της εταιρίας ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ με στάθμιση 30%.

• FTSE/X.A. Τρόφιμα & Ποτά

Οι μετοχές της εταιρίας ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς την αντικατάστασή τους από τις μετοχές άλλης εταιρίας.

• FTSE/X.A. Εμπόριο

Οι μετοχές της εταιρίας ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ εισέρχονται στη σύνθεση του δείκτη λόγω της συμμετοχής τους στη σύνθεση του δείκτη FTSE/Χ.Α. 140.

Οικονομικά αποτελέσματα

* Οι εταιρίες Ελληνικά Χρηματιστήρια και Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v