Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Τιτάν ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου του 2007, ενώ οι εταιρίες Unisystems, Τράπεζα Πειραιώς και Ελβιεμέκ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Παύση και διαγραφή του 1.092.667 ίδιων (ΚΟ) μετοχών της Ατλάντικ και νέα ονομαστική αξία μετοχής για την Πειραιώς Leasing.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 10:30 στη Βουλή, στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, η οποία γίνεται με πρωτοβουλία της προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, με θέμα την αγροτική πολιτική.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 1.092.667 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕΕ, οι οποίες ακυρώνονται σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 2190/1920. Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 28.569.307 (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 839.992 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στο προσωπικό της τράπεζας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιριών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 384.028.100 (ΚΟ) μετοχές.

* Από 3/5/2007 και μετά τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου οι μετοχές της εταιρίας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 4,27 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών ποσού 0,13 ευρώ ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

UNISYSTEMS A.E.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στην Αίγλη του Ζαππείου, αίθουσα Πριβέ, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων, εταιρικών και ενοποιημένων, της διαχειριστικής χρήσης 2006, μετά των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή και λήψη απόφασης περί της διάθεσης των κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης του έτους 2006.

3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση του έτους 2007 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Επικύρωση εκλογής μελών Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

5. Εκλογή νέου Δ.Σ.

6. Έγκριση και προέγκριση των αμοιβών των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

7. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σε διευθυντές, να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιριών του ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.

8. Επικύρωση συμβάσεως συνεργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 24 του κωδικοποιημένου Ν.2190/1920.

9. Κάλυψη ιδίας συμμετοχής επένδυσης Ν.3299.

10. Άλλα συναφή θέματα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.: Β’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα King George Ballroom, του ξενοδοχείου King George Palace, Βασ. Γεωργίου Α’ 3, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παροχή εξουσιοδότησης στο διοικητικό συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 13 §1β του κ.ν. 2190/1920.

ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.: Β’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, στο Μαρούσι, Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ, β’ όροφος, με θέμα ημερησίας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρίας περί σκοπού.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Τιτάν ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2007.

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 11:30, στα γραφεία του (Πλ. Μοριχόβου 1, 6ος όροφος, Θεσσαλονίκη), με θέμα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της έρευνας για την πορεία και το μέλλον της μεταποίησης στην Ελλάδα, η οποία εκπονήθηκε από το τμήμα τεκμηρίωσης και μελετών του συνδέσμου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στην παροχή υπηρεσιών.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v