Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Μ. Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. και τίθενται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης οι 260.400 νέες (ΚO) και οι 37.500 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας Αλυσίδα.

Η ατζέντα της Μ. Τετάρτης
Σήμερα, Μ. Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Διαγράφεται από το Χ.Α. το σύνολο των 2.604.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας AΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές.

* Διαγράφεται από το Χ.Α. το σύνολο των 375.000 (ΠΑ) μετοχών της εταιρίας AΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ, προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες προνομιούχες ονομαστικές μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. και τίθενται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης οι 260.400 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.

Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 2.864.400 (ΚO) μετοχές νέας ονομαστικής αξίας 1,53 ευρώ (από 1,47), με νέο κωδικό ISIN GRS134003003. Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης. Η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. και τίθενται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης οι 37.500 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.

Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 412.500 (ΠΟ) μετοχές νέας ονομαστικής αξίας 1,53 ευρώ (από 1,47), με κωδικό ISIN GRS134004001. Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης. Η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Φεβρουάριος).

- Πωλήσεις οχημάτων (Μάρτιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Μάρτιος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v