Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρίες J&P ΑΒΑΞ, Ελληνική Τεχνοδομική, Τεχνική Ολυμπιακή, Intracom και NotosCom ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2006, ενώ οι εταιρίες Regency, Κορφίλ, Τ.Τ., Jumbo και Euroline πραγματοποιούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποτελέσματα

Η εταιρίες J&P ΑΒΑΞ, Ελληνική Τεχνοδομική, Τεχνική Ολυμπιακή, Intracom και NotosCom ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2006.

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ. του Χ.Α., σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε.” στο Χ.Α.

Σήμερα πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 2 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

Γενικές συνελεύσεις

REGENCY ENTERTAINMENT: Έκτακτη γενική συνέλευση, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Έγκριση της συγχώνευσης της εταιρίας με απορρόφησή της διά της εξαγοράς της από την εταιρία με την επωνυμία DIONYSOS LEISURE ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και του από 6/12/2006 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης. 2) Έγκριση της από 21/2/2007 επεξηγηματικής έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας επί της εν λόγω συγχώνευσης διά εξαγοράς. 3) Ορισμός εκπροσώπου και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης. 4) Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας της περιόδου 1η/1/2006 - 30/9/2006. 5) Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα του χρονικού διαστήματος 1η/1/2006 - 30/9/2006. 6) Έγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

JUMBO: Έκτακτη γενική συνέλευση, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Κύπρου 9 & Ύδρας, στο Μοσχάτο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση της από 6/12/2006 απόφασης της γενικής συνέλευσης των μετόχων για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου του άρθρου 6 του Ν. 3156/2003, ως προς το ανώτατο ποσό αυτού, το οποίο θα ανέλθει μέχρι του συνολικού ποσού των 145.000.000 ευρώ.

EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις10:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε., Λεωφ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μεταβολή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

ΚΟΡΦΙΛ: Α. Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας στις 18:00, στο ξενοδοχείο NOVOTEL, Μ. Βόδα 4-8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αλλαγή έδρας της εταιρίας με τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της. 2) Αλλαγή σκοπού της εταιρίας με τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της. 3) Αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου με τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρίας. 4) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε μετρητά με τροποποίηση του άρθρου 5 καταστατικού της εταιρίας. 5) Έγκριση εκλογής μελών του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 6) Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Β. Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας στις 17:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε μετρητά με τροποποίηση του άρθρου 5 καταστατικού της εταιρίας.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 09:00, στην αίθουσα του παλαιού χρηματιστηρίου, Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στο προσωπικό της τράπεζας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σύμφωνα με την παράγραφο 9, του άρθρου 13, κ.ν. 2190/20 ως ισχύει και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας. 2. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

Παρουσιάσεις

Εταιρική παρουσίαση της Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στις 09:45.

Οικονομία

Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Ιανουάριο από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος. (ΕΣΥΕ).

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, στις 9:00 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, θα έχει σήμερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ε. Επιτροπής και Επίτροπο αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Jacques Barrot.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Παπαθανασίου, θα συναντηθεί σήμερα στις 10:00 με τον υφυπουργό του υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Jiang Zengwei.

Διεθνή

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις μηνός Φεβρουαρίου.

Ευρωζώνη

- Δείκτης Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης μηνός Μαρτίου.

- Δείκτης Οικονομικής Εμπιστοσύνης μηνός Μαρτίου.

- Ανεργία μηνός Μαρτίου.

ΗΠΑ

- Καταναλωτικές δαπάνες μηνός Φεβρουαρίου.

- Δαπάνες για κατασκευές μηνός Φεβρουαρίου.

- Δείκτης Chicago PMI μηνός Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v