Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Vivartia ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2006, ενώ τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Εγνατία Τράπεζα. Εταιρική παρουσίαση της Cosmote, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

Από σήμερα, οι μετοχές της ”ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 2006, ποσού 0,0375 ευρώ ανά μετοχή.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 22/3/2007, οι μετοχές της ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ μεταφέρονται από την Κατηγορία Επιτήρησης στην Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: Α. Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της τράπεζας, στις 13:00, στο ξενοδοχείο ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ” - Αίθουσα Αριστοτέλης II, Μεγ. Αλεξάνδρου 2 Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις, που αφορούν στην εταιρική χρήση 2006 (1.1.2006-31.12.2006).

2. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2006 (1.1.2006-31.12.2006) και έγκριση διανομής κερδών.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις, τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2006 (1.1.2006-31.12.2006).

4. Εκλογή εταιρίας ή κοινοπραξίας Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών καθώς και ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Τράπεζας και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου των εταιριών της, για την εταιρική χρήση 2007 και καθορισμός αμοιβής τους.

5. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 κ.ν. 2190/1920.

6. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση συνδεδεμένων εταιριών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

7. Επικύρωση ενεργειών Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου που αποφασίστηκαν από την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της τράπεζας στις 22.06.2006.

8. Διάφορες ανακοινώσεις και λοιπά θέματα.

Β. Ιδιαίτερη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της τράπεζας, στις 15:00, στο ξενοδοχείο ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ” - Αίθουσα Αριστοτέλης II, Μεγ. Αλεξάνδρου 2 Θεσσαλονίκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επικύρωση ενεργειών Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου που αποφασίστηκαν από την ιδιαίτερη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της τράπεζας στις 11.07.2006.

Αποτελέσματα

Η εταιρία Vivartia ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2006.

Παρουσιάσεις

Εταιρική παρουσίαση της Cosmote, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στις 09:45.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί στις 10.30 θα συναντηθεί με τον Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Charles Ries.

Στις 11.00 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κ. Γιώργο Ζορμπά, τον Ειδικό Γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) κ. Ηλία Αργυρό και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αλέξη Πιλάβιο.

Τέλος, στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα

* Στις 12:00 ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημοσθένη Μαμμωνά.

Στη συνέχεια και ώρα 15:00 ο υπουργός θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κ. Δημήτρη Δαρνάκα με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Απασχόλησης κ. Δημήτρη Κοντού.

Τέλος, ο υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου για το 2006 που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο ξενοδοχείο King George Palace (Βασ. Γεωργίου Α’ 3, Σύνταγμα).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών μηνός Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v