Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Eurobank Properties πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως του 2006. Επίσης, οι μετοχές της εταιρίας Singular Logic μεταφέρονται από την ’Κατηγορία Επιτήρησης’ στην ’Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης’.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 22/3/2007, οι μετοχές της εταιρίας ”ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ” μεταφέρονται από την ’Κατηγορία Επιτήρησης’ στην ’Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης’.

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, μεταβαίνει στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Το πρόγραμμα του Υπουργού κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κρήτη έχει ως εξής:

- στις 10:30, συνάντηση με Νομάρχη Ηρακλείου

- στις 11:15, επίσκεψη στο νέο ιδιόκτητο κτίριο υπηρεσιών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ηρακλείου

- στις 12:15, συνάντηση με Προεδρείο στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

- στις 14:15, γεύμα εργασίας με τα Διοικητικά Συμβούλια Επιμελητηρίων Ηρακλείου

- στις 19:00, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ηρακλείου και σύσκεψη με Βουλευτές του Νομού στη Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Κρήτης.

Γενικές συνελεύσεις

EUROBANK PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο King George Palace, Β. Γεωργίου Α’ 3, Πλατεία Συντάγματος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2006. Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. Διανομή κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2006.

3. Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής της.

4. Ορισμός ορκωτού εκτιμητή για την εταιρική χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής του.

5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συμβάσεων κατά τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

6. Παροχή άδειας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρείας να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στην διεύθυνση εταιρειών των ομίλων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε., της Deutsche Bank AG και της Lamda Development Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

7. Επικύρωση προσωρινού διορισμού μέλους Δ.Σ.

8. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιανουάριος).

---Σάββατο 24/3

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει σήμερα για το Βερολίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη Συνάντηση Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων, για τον εορτασμό της 50ης Επετείου από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v